PRZECIĘŻ TO POWTÓRKA Z ROZRYWKI W TOWARZYSTWIE WZAJEMNEJ ADORACJI.... A DROBNI AKCJONARIUSZE OD LAT WISZĄ NA HAKACH I TAK BĘDZIE DALEJ. OD 2020 JAWNIE DRWIĄ Z LUDZI I INSTYTUCJI NADZORU.. I TAKA GIEŁDA MA ZACHĘCAĆ NOWYCH AKCJONARIUSZY - INWESTORÓW ??!... K P I N A W ŻYWE OCZY..
Pożyczyli i Ipopema odda akcje odkupując taniej niż pożyczyła. Siłą rzeczy gdy do sprzedania jest 10 mln akcji, kurs musi spaść. Potem Ipopema obniży jeszcze bardziej, odkupi, odda i tyle.
A gdyby nie numer z Ipopemą, pewnie już byłby koniec SVE. Wzięty niedawno kredyt już pewnie przejedli. Byli o krok od bankructwa. I nadal takie widmo nad nimi ciąży, tylko zostało odsunięte w czasie o kilka miesięcy.
Niby z czego innego niż dodruk akcji mieliby utrzymywać się, skoro odnotowują straty z działalności?
A według Ciebie mieli zysk, chociaż w raporcie podali stratę?
Zrobili już "mamy lek"? Zbudowali "mamy CBR" oraz "mamy fabrykę"? Ogłosili "mamy molekułę"? Za to drugi raz "mamy inwestora" w postaci Ipopemy pożyczającej akcje.
Polecam zapoznać się z raportem, albo najlepiej dac komuś ten raport kto umie go czytać i niech Ci powie kolego. Jeszcze sobie zapamiętasz mnie jak bedzie fruwać powyżej 10 zl i to bedzie wtedy dolek. 5 zl to za darmo. Gdybym nie mial akcji na innych spółkach to tutaj wkładam wszystko na jedną kartę. Jak na innych sprzedam za ile chce to kupię tu za wsystko jak zdążę kupic w tej cenie.
Znowu kryształ brałeś? Kredyt? Wiesz jakie są oprocentowania.
Dodam ci cos jeszcze .kupiłem po 3.8 średnio i były juz po 10 zl ponad i nie sprzedałem. Czekam na 15+. I przypomnę ci to. Nigdy nikogo nie naganialem. Myślisz ze nawet jak by bylo tutaj 100 naganiaczy to mają wpływ na kurs ? Myślisz ze pisze po to by naganiac ? Mam tu bardzo dużo akcji i naprawdę poczekam sobie nawet do konca 26 roku gdy dolek t9 bedzie na pewno powyżej 10 zl