• ESPI - mam deja vu Autor: ~Moriar [31.0.93.*]
    https://espiebi.pap.pl/node/695833

Ci sami goście udzielali pożyczek w lutym 2021r.

https://espiebi.pap.pl/node/469679

Zwrot pożyczonych akcji nastąpił w dniu 11.01.2023r po cenie 7,07zł za akcję
  • Re: ESPI - mam deja vu Autor: ~Dziadek [46.112.204.*]
    Bo w tej spółce ciągle rządzi ta sama sitwa, która w majestacie prawa okrada małych akcjonariuszy.
  • Re: ESPI - mam deja vu Autor: ~makler7 [89.66.217.*]
    Obecnie pożyczyli po 5,17 więc przestańcie naganiać o 4,60
  • Re: ESPI - mam deja vu Autor: ~Moriar [31.0.93.*]
    Człowieku, gdzie ty widzisz na tym wątku naganianie na 4,60zł ? Ja mam deja vu, a ty masz omamy. Podałem cenę 7,07zł.

Mam nadal akcje tej firmy i chciałbym, aby poszły nawet na 50zł. Ale jak widzę , co robią ci krętacze, kombinatorzy, oszuści, co nie robią nic , aby zwiększać zyski ( gdzie fabryka, co miala pozwolić na zwielokrotnienie produkcji? ) to mi się nóż w kieszeni otwiera !!! Jedyne , co robią , to programy motywacyjne.

A zarząd brał akcje nawet wyżej, niż 5,17zł. Np Konrad Miterski kupił 17000 akcji po 6.18 oraz 6.11 na przełomie 2022 oraz 2023r. Od tamtej pory kurs nigdy nie był wyżej. Raz się zbliżył do 6zł.

W połowie grudnia 2022r Ipopema objęła 5mln akcji serii U po cenie 5.30zl.

01.12.2022r Mieczysław Starkowicz, Dariusz Kucowicz, Jarosław Błaszczak oraz Wiktor Napióra , również brali po 5.30zł.

Już nie wspomnę o Medicare , które w połowie grudnia 2021 nabyła 100tys akcji ns GPW po 4.81 oraz 330tys akcji poza rynkiem po cenie 12zł
  • Re: ESPI - mam deja vu Autor: ~Marceli [31.11.211.*]
    A skąd wiesz jak będą te nowe akcje przydzielać????
    A może dlatego pożyczyli że nowe akcje będą z prawem poboru czyli że np. jak masz dwie akcje możesz otrzymasz prawo poboru do jednej akcji np za 2 zł
    Nie wiem ale Ty też nie a szczekasz
    To ty nie szczekaj - najpierw czytaj !!!!

Wiem, co to prawa poboru. Tylko jakie ?!!!

Planowany porządek obrad ZWZ 31.lipiec 2025:
    ...
    6. Podjęcie uchwał w przedmiocie:
    ...
    (a) ustanowienia programu motywacyjnego w Biomed-Lublin Wytwórnia Surowic i Szczepionek S.A. z siedzibą w Lublinie oraz wskazania członków Rady Nadzorczej objętych programem,

(b) emisji warrantów subskrypcyjnych serii A z prawem do objęcia akcji serii T z wyłączeniem w całości prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy,

(c) warunkowego podwyższenia kapitału zakładowego Spółki z wyłączeniem w całości prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy
    Chyba przekopiowałeś stare ha ha ha
    Biomed Lublin ha ha ha
    Info z dnia 04.lipca.2025r

https://espiebi.pap.pl/node/695804

Zaczyna się od:

Zarząd Synthaverse Spółka Akcyjna z siedzibą w Lublinie przy ulicy Uniwersyteckiej 10 (dalej: "Spółka"), ...

To nie ja to pisałem, czy też robiłem kopiuj-wklej !!!
  • Re: ESPI - mam deja vu Autor: ~Dziadek [46.112.204.*]
    Kolego nie próbuj udowodnić niektórym forumowiczom, że to Ziemia kręci się wokół Słońca, bo oni i tak wiedzą swoje. A tak na marginesie sugestia do adwersarza, poczytaj sobie jak było wcześniej (po ile był kurs jak pożyczali akcje, po ile Ipopema je sprzedała, jak wpłynęło to na kurs po wprowadzeniu tych akcji do obrotu).
  • Re: ESPI - mam deja vu Autor: ~ktos [5.173.151.*]
    Mają tupet. Spółka była bliska bankructwa, a zarząd przyznaje sobie akcje w ramach programu motywacyjnego.
  • Re: ESPI - mam deja vu Autor: ~ktos [5.173.151.*]
    To jeszcze nie zbudowali "mamy fabrykę", która miała być gotowa w 2022 roku?
[x]
SNTVERSE -1,20% 2,88 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.