Dziękujemy za dobre info. To bardzo duży krok który mocno i ambitnie spozycjonuje markę OnlyBio. To działania i ostatnie wystawy to bardzo ambitne pociągnięcia.
Był jakiś jegomość na walnym,. co to próbował odzyskać swoje pieniądze głosując odpowiednią uchwałę ku temu :) I nic z tego. Wasze zaklęcia też dadzą "nic z tego" + inflacja :)
Wszyscy chcieliby tanio kupić, ale niestety Maliniak do 0,19 nie spadnie. To już koniec waszej marnej egzystencji naganiacze. Spółka rozwija się w trybie kosmicznym i tego nie zatrzymacie....
Janko, ty sobie czekaj z Maliniakiem na 0,19 a my dokupujemy. Prezesi? No cóż wygenerowali kilkaset mln. przychodow, kilkadziesiąt mln. zysku netto.... Hmm, normalnie tragedia...
Oni wygenerowali? Oni nawet nie mogę się ze sobą kontaktować. Pamiętaj, że mają poważne zarzuty. Mylisz, że to bez znaczenia i jeszcze ten dodruk, który, mimo że akcje niedopuszczone pogrążył kurs. Każda ich aktywność kończy się źle dla akcjonariuszy. Ci ludzie to najgorsze, co się mogło tu przydarzyć. A spółka sobie poradzi i bez ich kombinacji. Mam nadzieję, że ich posadzą i zza kraj nie mogą mogli szkodzić akcjonariuszom, ale to moje prywatne zdanie ty rób i myśl co chcesz.
Polecam wpisać w gogle zarzuty dla prezesów Hubtech i przeczytać. Dasz radę? Ferment to wy siejecie z tym waszymi złotówkami, bo jeszcze ktoś w to uwierzy i wdepnie w to bagno.
Panowie, a może właśnie dlatego nie ma skupu akcji ani dywidendy. Oni wiedzą, że po wyroku trzeba będzie coś oddać czy spłacić i dlatego trzymają kasę. My się nie liczymy póki nie trzeba upchnąć akcji, a kłamali już w wielu sprawach od Bakomy do dodruk i kapitalizacja itd.
Powiem tak: HubTech, najlepiej rozwijająca się spółka na NC. Największe przychody I zyski netto. To co było parę lat temu minęło. Nie było żadnego wyroku, nie ma kary... Naganiacze mają płacone aby kurs był niski. Komuś na tym zależy. Ot i cała tajemnica....