• TH Autor: ~Posiadacz [46.134.69.*]
    Ma ogromny potencjał ta gra jest jednocześnie prosta z super grafiką od której nie da się oderwać . Tutaj można tworzyć dowolną ilość ciekawych aren i rozmaitych pojedynków . Gram i już doszedłem do areny 7 która mnie wykańcza bo tam już są gracze z bronią kupiona . Ciekawy jestem jaki przychód wygeneruje TH po miesiącu ?
  • Re: TH Autor: ~Zbychu [93.159.3.*]
    Kurde na 7 już kupują ? Jestem na 6 i na razie wygrywam wszystko do tej pory.
  • Re: TH Autor: ~tren [89.64.0.*]
    Z ciekawości zapytam. Co najbardziej Wam się podoba w tej grze?
  • Re: TH Autor: ~Zbychu [93.159.3.*]
    Grafika, na wyższym poziomie niż u konkurencji.
  • Re: TH Autor: ~HIT [79.43.81.*]
    Mnie się podoba prostota gry ,bardzo intuicyjne menu .
    Grafika super ,pierwszy raz gra mi się na telefonie tak fajnie ,zawsze wolałem pc .
  • Re: TH Autor: ~Gamer [194.233.101.*]
    Czy ktoś łaskawie powie ile TH zarobiła w weekend premiery? Na grossingach nic nie widać, ale może w płatnym ST widzicie coś więcej. Proszę. Dla mnie to bardzo wazne
  • Re: TH Autor: ~ZjakZorro [178.183.213.*]
    To ile ta gra zarabia to wiedza tylko dla wygranych ale dla ciebie skarbie mogę zrobić wyjątek. Gra przez weekend zarobiła 10 mln dolarów a wczoraj dorzuciła kolejne 4 mln. Ja myślę kochanie że możesz już pomału szukać adresu salony ferrari w internecie.
  • Re: TH Autor: ~Zbychu [46.112.230.*]
    XD nie wkręcajmy akcjonariatu. Dobrze będzie jeśli gra przez kwartał dojdzie do 500k USD
  • Re: TH Autor: ~Ola [31.60.39.*]
    70 zł za akcję ,nie ma innej mozliwosci
  • Re: TH Autor: ~Tylko_obserwuje [78.11.120.*]
    Tak, jak z samych reklam widze tutaj 200k usd za lipiec. Zobacz sobie Huntnig Sniper Rival, i na jakich rynkach jest wypuszczona. Top zarobek z Nigerii i Turcji, Wietnamu. Przychod ponad 100k usd msc
  • Re: TH Autor: ~jay [83.29.152.*]
    Powtarzam - słabiej wyglądająca Hunting Sniper kwartał po wypuszczeniu na rynek miała już bodajże 5 mln usd przychodu,
    w 1 kwartale 2025 roku Hunting Sniper miał 15mln usd przychodu.

Uważam, że Trophy hunter ma szansę odebrać dużą część tortu swojemu protoplaście a także dotrzeć do dużej liczny nowych graczy.
  • Re: TH Autor: ~Inwestorek [188.146.170.*]
    Reklamy są dość mocno rozbudowane w TH, trwają minutę. Na tym też będzie cash
  • Re: TH Autor: ~Posiadacz [5.184.210.*]
    Dalej podtrzymuje przychód 2 do 3 mln dol za 3Q . Graczy już na pewno jest powyżej 1 mln a nawet tydzień nie minął od premiery kula śnieżna będzie się toczyć i będzie coraz większą ...
    odważnie, ja bardziej to widze w Q4

dla przypomnienia wyniki hunting sniper od wejścia w pażdzierniku 2023

• Q4 2023 (Oct-Dec): $2.745 million
    • Q1 2024 (Jan-Mar): $10.37 million
    • Q2 2024 (Apr-Jun): $10.1 million
    • Q3 2024 (Jul-Sep): $12 million
    • Q4 2024 (Oct-Dec): $13.17 million
    • Q1 2025 (Jan-Mar): $15.4 million
  • Re: TH Autor: ~Zbychu [46.112.230.*]
    Panowie, ta gra ma za mało treści by długo angażować graczy i by mieli potrzebę wydawać kupę siana. Trochę musicie chyba ochłonąć. Chcecie by na start gra zarabiała połowę HC
    podałem Ci suche dane dotyczące Hunting Snipera odnośnie przychodów. Zaczał dobrze zarabiać już po kilku miesiącach.

A jaką głebię ma hunting sniper? sprawdz i odpowiedz sobie sam :)
  • Re: TH Autor: ~Zbychu [93.159.60.*]
    Odnosiłem do wpisów na temat Q3, uważam że q4 to najszybciej by coś z tego było również
    Proponuję wszystkim ściągnąć zarówno Hunting Sniper jak i Trophy Hunter. Od razu widzimy , że TH jest klonem HS, nawet styl logo ten sam. Ale jak pogracie to będzieciemogli porównać. W mojej opinii, a starałem się być jak najmniej subiektywny jak to możliwe to:
    Trophy Hunter ma lepszą grafikę, ma lepszą grywalność, ma lepsze odczucia podczas grania, jest jakas przujemniejsza w odbiorze. To tak jakby była gra bazowa a potem wydano jej reupload na lepszym silniku i dopracowano. Takie jest moje zdanie. Wyrobcie swoje własne.
    I teraz zastanówmy się - jeśli Nawet połowa graczy Hunting sniper stwierdzi tak jak Ja - to czy będą grać dalej w tamtą grę, czy przejdą na grę bliźniaczą w którą sie lepiej gra? Każdy z Was niech sobie sam odpowie...

Zobaczymy w q4 jak to sie rozwija na wynikach
  • Re: TH Autor: ~Tylko_obserwuje [78.11.120.*]
    To jeszcze proponuje sprawdzic relese date dla Rovala i TH, a potem mowic co kest klonem czego. Bo TH byl pierowowzorem
  • Re: TH Autor: ~HIT [79.32.81.*]
    Jestem na 4 arenie ,poziom znacznie się zwiększył .
    Strzela się z większej odległości i trzeba robić niewielkie wyprzedzenie .
    Jak na razie wszystko ok .
    Nie mam czasu ,ale jeszcze nigdy żadna gra na telefon tak mnie zainteresowała ,każdą chwilę na klopie strzelam :)
[x]
TSGAMES 0,11% 92,00 2025-11-07 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.