Ma ogromny potencjał ta gra jest jednocześnie prosta z super grafiką od której nie da się oderwać . Tutaj można tworzyć dowolną ilość ciekawych aren i rozmaitych pojedynków . Gram i już doszedłem do areny 7 która mnie wykańcza bo tam już są gracze z bronią kupiona . Ciekawy jestem jaki przychód wygeneruje TH po miesiącu ?
Czy ktoś łaskawie powie ile TH zarobiła w weekend premiery? Na grossingach nic nie widać, ale może w płatnym ST widzicie coś więcej. Proszę. Dla mnie to bardzo wazne
To ile ta gra zarabia to wiedza tylko dla wygranych ale dla ciebie skarbie mogę zrobić wyjątek. Gra przez weekend zarobiła 10 mln dolarów a wczoraj dorzuciła kolejne 4 mln. Ja myślę kochanie że możesz już pomału szukać adresu salony ferrari w internecie.
Tak, jak z samych reklam widze tutaj 200k usd za lipiec. Zobacz sobie Huntnig Sniper Rival, i na jakich rynkach jest wypuszczona. Top zarobek z Nigerii i Turcji, Wietnamu. Przychod ponad 100k usd msc
Powtarzam - słabiej wyglądająca Hunting Sniper kwartał po wypuszczeniu na rynek miała już bodajże 5 mln usd przychodu, w 1 kwartale 2025 roku Hunting Sniper miał 15mln usd przychodu.
Uważam, że Trophy hunter ma szansę odebrać dużą część tortu swojemu protoplaście a także dotrzeć do dużej liczny nowych graczy.
Dalej podtrzymuje przychód 2 do 3 mln dol za 3Q . Graczy już na pewno jest powyżej 1 mln a nawet tydzień nie minął od premiery kula śnieżna będzie się toczyć i będzie coraz większą ...
Panowie, ta gra ma za mało treści by długo angażować graczy i by mieli potrzebę wydawać kupę siana. Trochę musicie chyba ochłonąć. Chcecie by na start gra zarabiała połowę HC
Proponuję wszystkim ściągnąć zarówno Hunting Sniper jak i Trophy Hunter. Od razu widzimy , że TH jest klonem HS, nawet styl logo ten sam. Ale jak pogracie to będzieciemogli porównać. W mojej opinii, a starałem się być jak najmniej subiektywny jak to możliwe to: Trophy Hunter ma lepszą grafikę, ma lepszą grywalność, ma lepsze odczucia podczas grania, jest jakas przujemniejsza w odbiorze. To tak jakby była gra bazowa a potem wydano jej reupload na lepszym silniku i dopracowano. Takie jest moje zdanie. Wyrobcie swoje własne. I teraz zastanówmy się - jeśli Nawet połowa graczy Hunting sniper stwierdzi tak jak Ja - to czy będą grać dalej w tamtą grę, czy przejdą na grę bliźniaczą w którą sie lepiej gra? Każdy z Was niech sobie sam odpowie...
Jestem na 4 arenie ,poziom znacznie się zwiększył . Strzela się z większej odległości i trzeba robić niewielkie wyprzedzenie . Jak na razie wszystko ok . Nie mam czasu ,ale jeszcze nigdy żadna gra na telefon tak mnie zainteresowała ,każdą chwilę na klopie strzelam :)