Tak to prawda ale na wielu portalach jest pozycjonowany w 1szej trójce nowych gier zyskujących duża popularność np. https://vrdb.app/ . To kropla tylko ale dobrze dla firmy ze najwyraźniej gra sie w miarę nieźle sprzedaje. Biorąc pod uwagę ze na meta store w rankingu bestsellerów jest duzo gier free to play to i tak niezle. Oczywiscie nadal to nie sprzedaz thiefa ale na pewno dobry zastrzyk gotowki dla firmy a besiege juz niedaleko, do tego zaraz CC na psvr a tam z iloscia gier jakosciowych jest tak se wiec ma szanse sie tam przebic dobrze. A jak to wplynie na cos co mnie najbardziej interesuje czyli raport za Q3 to juz zobaczymy. Ja jestem tutaj dluzszoterminowo wiec jakies wachania tymczasowe jak sie obecnie dzieja mnie malo interesuja. Nadal jestesmy w trendzie wzrostowym i tak. Jak go przebije w dol wtedy sie zaczne zastanawiac.
No to zamiast nieudolnie obrażać innych spójrz na wykres :-) i wyłożę Ci to bardzo prosto żebyś zrozumial bo wiem ze historycznie patrzac masz z tym problemy. Włącz sobie wykres i jesli twoj umysl to ogarnie narysuj sobie linie trendu od 4 grudnia 2024 roku. Dlugoterminowy trend spadkowy byl zlamany juz w czerwcu 2024 kiedy to zaczalem po tym sygnale skupowac gdy obroty to byly po 5-10tys zl dziennie wtedy. Generalnie narazie nie mam ZADNYCH powodow do obaw na tej spolce. Zmienie zdanie jesli cena spadnie ponizej 65gr na dluzej niz jeden dzien a osobiscie uwazam ze przy tak mocnym wsparciu trend sie utrzyma. Obstawiam ze do końca lipca/poczatek sierpnia bedzie skok na nastepne szczyty a jesli sie to nie sprawdzi to trudno, sprzedam (co chwile zajmie pewnie) i pojde gdzie indziej i tak juz swoje mam na plusie :-D