• To może znowu ja.. Autor: ~Polwytrawny [213.5.0.*]
    Wczoraj starałem się przedstawić 10 logicznych faktów, poprzez.które orientuję własne nastawienie wobec tej spółki.
    Dziś wspomnę tylko dwa. Trend boczny i miliony wydawane przez insiderów. Do tego proste pytanie. Czy oprócz.oczekiwania na niemal pewne przyjecie planu przez Sąd i zgodzie wierzycieli, którzy nie podpadną spółce osadzonej tak mocno w państwie, czekacie na jakieś nieoczekiwane i wcześniej nie zaindeksowane wiadomości? Po zwolnieniach i przy założeniu kagańca związkowcom tego się już nie da spieprzyć. Nie przesądzam jednak jak szybko i dalece naprawić. Rynek wliczył już pewnie i następne ujemne kwartały, a ogloszone dotychczas były z zauważalnie niższą stratą.
    Pozdrawiam wszystkich w oczekiwaniu na jakieś ciekawe ESPI
  • Re: To może znowu ja.. Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Jak długo będą zarabiać na wyprzedaży sprzętu, złomu i nieruchomości? Co potem?
  • uderz w stół.. Autor: ~Polwytrawny [213.5.0.*]
    Pozwolisz, że publicznie oleję Twoją krecią działalność i zamiast odpowiedzieć zwrócę UWAGĘ WSZYSTK8CH, ŻE TO JUŻ MÓJ DRUGI POST NA KTÓRY CZUJNIE ODPOWIADASZ JAKO PIERWSZY!

ZATEM NIEMAL NA PEWNO MAM RACJĘ, ŻE IDĄ WZROSTY (nie przeceniaj się.. bo nie tylko ty to czujesz. Tak czy owak dzięki za uwiarygodnienie no i szacun za antyfaszyzm -tu się nie pokłócimy.
  • Re: To może znowu ja.. Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.44.*]
    Ej, kto tam za tym czarnym teraz stoi ?
    Ogarnijcie się, dajcie znowu 207.

On/a nie bawil sie w dyskusje fundamentalne, tylko wiedzial jak zarabiac na gorkach i dolkach.

Ten 84. jest cieniutki - do zwolnienia
[x]
PKPCARGO -1,65% 16,72 2025-10-10 17:04:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.