ktos ma 1 akcja bedzie zamieniona na 7 nowych . Plus prawo zakupu . Takie rzeczy byly na Tesla i innch akcjach . Na tesli kazdy kto mial 1 akcje dostal 10 po 100 USD zainteresownie wzroslo teraz tesla jest po 300 USD czyli cena 3 razy wzrosla.
tylko pamiętajcie o jednym kto się zapisze na dodatkowe zapisy będzei do wzięcia 21mln akcji tylko po 12gr więc jak będzei chciał sprzedac po 25gr to już zainkasuje na czysto 100% a wy będzeicie dalej na ZERO Więc po co kupowac teraz akcje a tym samy trzymać Zupełnie nie trzyma się kupy
25 to marzenie , tutaj spokojnie będzie 10<. , pamiętajcie że słupy mają akcje z przed scalenia więc oni zawsze są do przodu a wy , dawcy kapitału , w plecy tak czy siak
Nie ma opcji na 10 w dającej się przewidzieć przyszłość. Będzie 4 razy więcej akcji czyli ostatnie szczyty jazdy spekulacyjnej około 10 zł to teraz będzie 2,50
Technik czy słoneczko nie przygrzało ??
Akcji będzie 8 razy więcej - z 12 na 96 mln
Nie ma szans na 10 groszy ?? Pewnie że jest szansa - ja obstawiam iż po poborze akcji wylądujemy między 15 a 20
A potem spadniemy na 9-10 groszy
Technik nie 4 razy więcej akcji a 7 razy więcej akcji, szczyt 10 zł o którym piszesz był przed splitem czyli było wtedy 5 razy mniej akcji niż po ostatniej emisji po 1.09 akcji przy szczycie na 10 zł było 2,2 mln, więc była to kapitalizacja na poziomie 25 mln bo 10 zł przebili, czyli idąc twoim tokiem myślenia 25 mln kapitalizacji z tamtego szczytu, dzieląc na 95 mln akcji które będą teraz po emisji daje ten szczyt na poziomie 26 groszy i to przy dobrych wiatrach bo jakby na przykład wziąć dzisiejsza kapitalizację czyli tą na którą rynek wycenia wartość spółki 11 milionów dzieląc ja na 95 mln nowych akcji daje nam kurs na poziomie 12 groszy.
Tak jak polityczny pisze łącznie będzie 8 razy tyle akcji co jest dziś, mi chodziło o to że te co są plus 7 razy te co są ale to już mały szczegół. Jedyna nadzieja, że ktoś się temu sprzeciwi, jak macie akcje to zawsze możecie jechać na walne i zagłosować przeciw. Jakby byli w porządku to by zrobili emisję po średniej z ostatnich 3 miesięcy 8 milionów akcji i nikt by nie był poszkodowany, a tak ? Kto nie obejmie po będzie wisiał z tym wieczność. Miłego weekendu.
Dokładnie - śmieciowe zachowanie pokazujące że Mili zarządzają złodzieje i cwaniacy
Dobijać obecnych 12 mln akcji nowymi 84 milionami
I po co ?? Aby PC spadło poniżej 5%
Skoro mają teraz 3 mln akcji to wystarczyło dobić do ogólnej liczby lekko ponad 60 mln aby spadli poniżej 5%
Ale nie - trzeba dowalić tak aby było prawie 100 mln
Cwaniactwo i buractwo :)
Współczuję udziałowcom bo aby nie być na 80-90%owej stracie muszą objąć nową emisję i wpakować hajs w trupa
Ja mam nadzieję że po rozwodnieniu wzięciu udziału w pp i pozbyciu się balastu w postaci PC G kolejnym ruchem będzie scalenie akcji 1 za 10 to by miało sens. A ciekawe czy dywidendę wzięli i czy wtedy kontakt był