Zauważcie że cały czas jest od kilku miesięcy skup tego waloru a nie wyprzedaż mówi wam to coś niekoniecznie mogą być po złotówce dla nabywcy z wyłączeniem praw poboru z tego co widzę i w informacji też pisze że może być częściowa praw poboru Wszystko zależy jak się skupi a jest skup wykresy nie kłamią
Jak nie ma się czego bać i ma być w sumie dobrze, to dlaczego ktoś ciągle podsypuje akcyjki ? Nie ma za bardzo chętnych na odbiór, a ciągle jest chętny na oddanie super akcyjek
Masz rację kręcą kombinują drukują akcje już nie wiedzą co mają wymyślać ,że ktoś się jeszcze na te pier…. łapie .
Najlepsi są naganiacze z hasłem tu się bd działo jest potencjał !
Pierdy pierdy pierdy
Cukiereczku w grzywkę czesany, odpowiem ci za Mario i za siebie i jeszcze za tych co tu siedzą i się w nich gotuje, otóż siedzą dlatego, bo liczą że wreszcie wpadnie ciekawa informacja, która, sprawiła by, że wiszący na hakach, zostali by zdjeci z tych że haków, ja tu siedzę któryś rok, rachubę straciłam, liczyłam na zarobek, a teraz to chce zejść z haka z małą stratą i więcej w tę stronę nie spoglądać
A ty , jak jesteś zafascynowany działaniami zarzadu i prezesa, to jesteś nikim innym , jak wysłannikiem od tych krętaczy i kombinatorów , zwykłym naganiaczem
Kropka