• Dziwię się, że ... Autor: ~gala [89.151.29.*]
    tylu osobom chce się odpisywać tym wszystkim wielonickowcom i marnować czas. Cieszmy się z tego, że są, bo przecież każdy chyba wie, że nie przychodzą tu z czystego serca i nie chcą nam pomóc chronić kapitał - przyleźli, bo okazja wielka jest.
    Jak dawno temu zakładałem wątek, że chce się założyć o kostkę masła, że Data będzie kosztować w tym roku 200, to wszyscy się pukali, a tu prawie 130 :)
    Jakbym słuchał tych naganiaczy, to bym nie miał już 200% zarobku, także pozdrawiam długoterminowych i obserwujmy jak portfel grubieje :)
  • Re: Dziwię się, że ... Autor: ~Bnkrut [188.241.177.*]
    Ale wiesz że to jest wydmuszka bankrut Trup w ciągłej emisji który nic nie zarabia tylko same straty generuje i ciągle drukuje akcje do tego kurs jest napompowany więc nie naganiaj nagonie wartość tych akcji jest 0 poczytaj nie naganiaj na dole
    CWK to jest bankrut

https://stooq.pl/q/g/?s=dat
  • Re: Dziwię się, że ... Autor: ~Gajka [193.108.117.*]
    On wie o tym ale tak działają nagony na wzrosty on ci wmówią wszystko że emisję powinny być że spółka przynosi same dochody i że jest fajnie :)
    Super i lepszej spółki na świecie nie ma bo urosła już 300% i co oni chcą od niej :)
  • Re: Dziwię się, że ... Autor: ~Honza [91.94.102.*]
    Wyłazicie jak karaluchy z każdej dziury i matwicie się o nasze pieniądze. My mamy pieniądze bo mądrze inwestujemy a karaluchy zawsze będą siedzieć w norze, bo na niczym się nie znają
  • Re: Dziwię się, że ... Autor: ~Praktyk [216.39.248.*]
    Honza Ale żeś merytorycznie napisał o spółce praktycznie same bzdety i bzdury o jakiś karaluchach.. a ja powiem ci tak Poczytaj co to znaczy rozwodnienie akcji jak to wpływa na kurs a tutaj emisja jest praktycznie dwa razy w roku i kilkanaście razy Poczytaj co to znaczy CWK wartość księgowa na minusie że to jest bankrut niewypłacalny Poczytaj o spółce że tu jest brak zysków od jakiegoś czasu to jest zwykła drukarnia później jest płacz i pisanie do KNF bo takie banany jak wy nagonili znów ludzi i ludzie potrafili pieniądze na Górce wydmuszki i nankrucie napompowanej.
    Manipulacja przy kursie i tyle w temacie.wartosc akcni nawet nie 1 zł !!
    Brak podstaw do wzrostu !!
  • Re: Dziwię się, że ... Autor: ~Honza [91.94.112.*]
    Rozwodniony to masz mózg, zawsze w takim stadium rozwoju tak się dzieje. Na szczęście to nie forumowicze kupują bo za duże obroty. Szkoda że fundusze nie mają takiego fachowca ja ty, ileż by zaoszczędzili, złóż papiery do francuskiego inwestora.
  • Re: Dziwię się, że ... Autor: ~siq [146.4.5.*]
    Honza siedz cicho .Nie zauwazyles ,ze Praktyk ma ten francuski sznyt..moze z Sorbony (?) gdy sie do Ciebie zwraca
    " Ale ZES merytorycznie" itd. Gienek z Mankiem (tez z Sorbony) to potwierdza
  • Re: Dziwię się, że ... Autor: ~Raffael [91.234.8.*]
    Skoro jest tak jak piszesz, to wytłumacz mi LOGICZNIE fakt, dlaczego przychodzisz tu i ostrzegasz wszystkich przed stratami?
[x]
DATAWALK 6,50% 131,00 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.