lecimy na 180 mówiłem odbicie zdechłego kota kto kupił sprzedał na 205 a leszcz nadal ubrany eh może za 10 lat zejdziecie z haka ale wątpie w to póki co pora sie pogodzić że was ubrali buhahahahah wcale mi was nie szkoda tak naprawde sprzedane po 205
Gratulacje, zostałeś Adasiem.
Do tej pory ja nim byłem, bo gdy spolka przy rekordach zrostach na giełdzie spada 20% i wymienia sie 80% ff + właściciele sprzedają 20% swoich poddaje w wątpliwości wizje wzrostów. Ale tu jedyna opcja jest pisanie o 500, końcu korekty, nowych wzrostach które wyniosą spółkę na ath.
Juz nikt nie zajaknie sie nawet słowem o obiecanej do końca 1q zgodzie FDA. Teraz juz wiemy ze badania rozpoczna sie chyba napewni w II połowie roku ale to nie jest istotne. Istotne jest ze niektórym udało sie dobrać za 209, 202 a jeszcze innym za 180 a kurs rusza na nowe ath co dwa dni :)
kupiłem po 190 sprzedałem po 205 teraz zrobię to samo jak papier będzie po 160 a to kwestia tygodnia jak leszcz będzie oddawał bo poleci to na południe nie mam wątpliwości ;)
Jak Wy to robicie, że trafiacie zawsze w górkę i dołek, a o swoich decyzjach informujecie zawsze jak już jest kurs wyrysowany, żeby inni mogli sobie sprawdzić, że faktycznie mogliście po takiej cenie sprzedać kupić. ;-)