Ja po 3 latach z haka zszedłem , po ostatnim zjeździe nie ryzykuje wystarczy mi , popatrzę jak się sytuacja rozwinie . Nic sensownego na tej spółce tylko spekulacja i obietnice bez pokrycia . Papier beznadziejny na długoterminowa inwestycje. Po ostatniej zagrywce to i analityków zatkało , a ulica tego nie robiła. Przesadzili jak kursu nie poprawia to nie ma co brać papierka bo można utknąć na lata .
Żadna kompromitacja! Zwykła wymiana przed wybiciem! Powoli zlatuje się spekula i będą dziać się cuda!! Kółka, straszenie i nagłe wzrosty!! Będzie ciekawie!
Wyniki za 2 kwartał, które na pewno będą słabe z uwagi na wygaszanie kopalni i transformację mogą jeszcze przynieść zjazd w dół w okolice max 20 zł. Wtedy warto będzie skupować i czekać na realizację wszystkich inwestycji. Jeśli ktoś ma czas tj. 2-3 lata, to jest perspektywa zarobku nawet 100%.
3 lata dyndania na haku , wyszedłem po cenie zakupu a strata na inflacji ponad 30% . Na GPW chcą inwestorów długoterminowych niech się stukną w głowę jak tu takie perełki . Szkoda czasu i kasę tracić . Żeby chociaż dywidenda inflację zbił to jeszcze może by tu potrzymał a tak to nie ma opcji . Trzeba na większe spółki zamykać z większą płynnością bo jak sypać zaczną to nawet nie zdążysz wyjść .każdy robi jak uważa ją już się wyleczyłem ze spółek Solorza.
Dokładnie,pod co miała by teraz zagrać spekuła? Aby sprzedać akcje na wybiciu? Info o potencjalnym dealu z PGE było lokomotywą kursu, dużo osób czekało aby sprzedać jak będzie euforia po ogłoszeniu umowy i niestety nie wyszło.