Ponad miesiąc czasu akumulowane były akcje drobnymi zleceniami po 500 szt., a wczoraj (03.07) uwalili kurs zleceniem PKC w praktycznie pusty arkusz.
Robi się ciekawie. Bez problemu można by wyciągnąć kurs do góry.
Ciekawe czy dzisiaj nie będzie jakiegoś mocniejszego ruchu w górę na koniec sesji?
Na spadek grać potrafią.
Popytu na razie nie widać, że strony drobnych.
Dnia 2025-07-04 o godz. 10:11 ~OBSER napisał(a): > > Robi się ciekawie. Bez problemu można by wyciągnąć kurs do góry.
Na co czekasz? Możesz zagrać im na nosie i popsuć szyki wyciągając kurs powyżej 6zł. Prawda jest taka że padaka na rynku stali trwa w najlepsze. Moim zdaniem ktoś chciał wyjść z papiera i wyszedł bez ceregieli i stąd masz aktualny kurs.
@Niestety, nie będę kopał się z koniem. Już to na Bowim przerabiałem. Sam z nimi nie wygram. Mam pewne widełki do zakupów, więc na spokojnie. Potrafili przed optymalizacją przerzucać po 60 tys. akcji w zleceniach, więc wczorajsza zagrywka nie jest dla mnie zdziwieniem. Na plus jest to, że przynajmniej jest jakiś obrót. W tym roku dzienny obrót na akcjach Bowim jest zdecydowanie lepszy, niż Stalprofil, a w marcu było ładne wyciąganie kursu powyżej 7,2 zł w 2 sesje.