• Drugie 4 mass Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    W 2021 r 4 mass zrobil emisję pp po 10 gr.W 2022 zrobili split w 2023 akcje były po 7 zl teraz są na głównym
  • Re: Drugie 4 mass Autor: ~Sanawabicz [79.184.34.*]
    Nie no, szanujmy się. 4 mass nigdy nie zaoferowało 7 akcji za jedno pp. Tam jest kilku głównych akcjonariuszy, a tu pouciekali. Ciekawe dlaczego? Został tylko "rangar", jak to piszesz, z nienotowanymi akcjami. Ciekawe czy gdyby już były dopuszczone do obrotu to też by je opchnął w ulicę i byłby free float 100%? To ma być poważna spółka?
  • Re: Drugie 4 mass Autor: ~Polityczny [185.56.211.*]
    On jest utopiony na maksa i znowu tworzy bajeczki
    Jak ktoś jest na niedużym minusie niech zastanowi się nad sprzedażą z niewielką stratą bo jak akcje wejdą w rynek to będzie kaplica - będzie jak z Fin tech gdzie jak w rynek weszło kilkadziesiąt mln akcji to cena zanurkowała z 1 PLN do 10 groszy

Mili w życiu nie osiągnie takich zysków aby mieć sensowną kondycję finansową przy założeniu 100 mln akcji na rynku

Zrobili Was na szaro a nasz Błazenek stoi na czele
  • Re: Drugie 4 mass Autor: ~Mlm [37.225.84.*]
    Difo pisał że już jest milionerem bo sprzeda akcje z emisji po 1 zł buahahaha
  • Re: Drugie 4 mass Autor: ~Polityczny [185.56.211.*]
    Jak emisja wejdzie w życie to jak się 20 groszy obroni to będzie cud
    I komu potem sprzedasz te setki k akcji
    Kto kupi takie kukułcze jajko ??
  • Re: Drugie 4 mass Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Odpowiedz mi yo a 1 proste pytanie - co ty tu robisz człowieku? Ja jak nie mam akcji lub nie planuje ich mieć to na forum danej spółki się nie produkuje
  • Re: Drugie 4 mass Autor: ~Mlm [37.225.84.*]
    Ja wiem jak to wygląda, pisałem na przykładzie JWA, dzieciak kręcił kółka i w końcu zawisł na haku, produkuje się od ponad miesiąca żeby z tego haka zejść, a tu nie ma jak.... Tak jak pisałem giełda nauczy pokory i w tym przypadku dokładnie tak będzie.

Ps. Sprawdzał ktoś ile Zawadzki zarobił w tamtym roku ? Podpowiem 1,6 mln zł skoro z tego mili ma mieć 10 % to jest 160 k zł podzielić to na nowe prawie 100 milionów akcji to.... Chyba szkoda pożyczać te dwie banki co ?
  • Re: Drugie 4 mass Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Zrobili 1-1 po 10 gr ludzie zarobili 600%
[x]
MILISYS 4,24% 0,34 2025-10-29 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.