Nie no, szanujmy się. 4 mass nigdy nie zaoferowało 7 akcji za jedno pp. Tam jest kilku głównych akcjonariuszy, a tu pouciekali. Ciekawe dlaczego? Został tylko "rangar", jak to piszesz, z nienotowanymi akcjami. Ciekawe czy gdyby już były dopuszczone do obrotu to też by je opchnął w ulicę i byłby free float 100%? To ma być poważna spółka?
On jest utopiony na maksa i znowu tworzy bajeczki
Jak ktoś jest na niedużym minusie niech zastanowi się nad sprzedażą z niewielką stratą bo jak akcje wejdą w rynek to będzie kaplica - będzie jak z Fin tech gdzie jak w rynek weszło kilkadziesiąt mln akcji to cena zanurkowała z 1 PLN do 10 groszy
Mili w życiu nie osiągnie takich zysków aby mieć sensowną kondycję finansową przy założeniu 100 mln akcji na rynku
Zrobili Was na szaro a nasz Błazenek stoi na czele
Odpowiedz mi yo a 1 proste pytanie - co ty tu robisz człowieku? Ja jak nie mam akcji lub nie planuje ich mieć to na forum danej spółki się nie produkuje
Ja wiem jak to wygląda, pisałem na przykładzie JWA, dzieciak kręcił kółka i w końcu zawisł na haku, produkuje się od ponad miesiąca żeby z tego haka zejść, a tu nie ma jak.... Tak jak pisałem giełda nauczy pokory i w tym przypadku dokładnie tak będzie.
Ps. Sprawdzał ktoś ile Zawadzki zarobił w tamtym roku ? Podpowiem 1,6 mln zł skoro z tego mili ma mieć 10 % to jest 160 k zł podzielić to na nowe prawie 100 milionów akcji to.... Chyba szkoda pożyczać te dwie banki co ?