I kolejna aktualizacja wczoraj, a w przyszłym tygodniu nowe mapy.
Siedzę na discordzie i z zapałem obserwuje wszystkie treści jakie tam się pojawiają. I wielkie brawa dla Pana Piotra, który bardzo mocno tam się udziela. "Chapeau bas" za robotę, którą tam robi.
Nom, to faktycznie ciekawe i zabawne, że jak jest coraz lepiej to kurs idzie w dół, ale może to wynika z jakieś mentalności, że jak teraz jest dobrze to zaraz może być źle i trza realizować póki jest co. Chyba najlepiej jest jak nie wiadomo czy będzie dobrze czy źle to wtedy kursik w górę, bo może być zaraz dobrze.
Cóż jeśli to tak działa to tutaj niestety kolejne premiery w drodze i CC w top może pójść wyżej to nima szans na wzrosty kursu, za dobrze tu będzie :( :)
Tu jest taka specyficzna sytuacione zauważyłem. Wszelkie dobre informacje wpływają na spadki i wielkie nadzieję inwestorów na nieokreśloną przyszłość, podczas gdy w innych przypadkach rynek reaguje natychmiast na pozytywne info. Ja się wczoraj wypisałem nieogarniając tej przedziwnej specyfiki tej spółki. Poszedłem w Dadelo i 10% od wczoraj na +
Idzie sobie mały krecik przez las i cały czas radośnie wyśpiewuje: - La, la, la, ja jestem bogiem, ja jestem bogiem, la, la, la. Po jakimś czasie spotyka lisicę. - Kreciku, a co ty tak wyśpiewujesz, toć ty jesteś krecikiem, a nie bogiem - dziwi się lisica. - Jestem, jestem bogiem, zaraz ci to udowodnię - stwierdza krecik i opuszcza spodnie. - Ooo mój boże! - mówi lisica.
Skoro jest w Top Seller to ciekawe ile kopii sprzedali w tydzień. Ciekawe czy się utrzyma do końca miesiąca. W sumie marketing działa, kolejne mapy będą. Cel na ten miesiąc : wejść na pozycję 40.
Ładnie:) teraz emocje i cierpliwość. Jeszcze powinni popracować nad konwersja komentarzy. Jakiś bonus dawać za dodany komentarz żeby zachecic np kod rabatowy na dodatek do cc
Jest to niezgodne z polityką mety/google/apple. Oficjalnie nie można dawać żadnych "gratisow" w zamian za komentarz bo konto deva w krytycznych scenariuszach moze byc zablokowane lub moze mieć inne konsekwencje. Co prawda niektorzy i tak to robia w sprytny sposob ale nie wiadomo jak er do tego podejdzie....