• Raport Autor: ~Kot [89.228.179.*]
    Co sądzicie o raporcie ?
  • Re: Raport Autor: ~xyz [212.109.134.*]
    Osobiście uważam że jest rewelacyjny w stosunku do obecnej ceny akcji... 1% wzrostu przychodów szału nie robi... natomiast rok temu akcje kosztowały około 50 % drożej więc w stosunku do kursu... raport rewelacja... ale to tylko moje subiektywne zdanie...
  • Re: Raport Autor: ~werd [185.58.49.*]
    tylko jakie zyski z tych przychodów ?
  • Re: Raport Autor: ~xyz [93.159.58.*]
    Myślę że z zyskami będzie dobrze... dolec szoruje w dół, złotówka mocna... płacą za towar zielonymi sprzedają w Uni... każdy importer ma obecnie "dopalacz walutowy"... po za tym pozycja zrobiona pod dywidendy na lata także pośpiechu nie ma... będzie taniej dobiorę drugie tyle... każdy sam sobie wybiera ścieżki na GPW... absolutnie nie namawiam do kupna... mogą na spółce być czynniki o których pojęcia nie mam... i przez to cena jest jaka jest...
  • Re: Raport Autor: ~Kitr [89.228.177.*]
    Z tymi dywidendami to jest znak zapytania w tym roku nie wypłacili nie wiadomo czy za rok wypłacą a jak wypłacą to ciekawe czy coś dorzucą za ten rok albo jakąś zaliczkę
  • Re: Raport Autor: ~xyz [93.159.58.*]
    Inwestowanie w cokolwiek... to jest zawsze znak zapytania... pozostaje rachunek prawdopodobieństwa , raporty finansowe i wiara że zarząd wie co robi... mają nieco większe pakiety akcji i raczej Im zależy by nie przypominały papieru toaletowego... czas pokaże...
[x]
WITTCHEN 0,49% 16,30 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.