"Linia produkcyjna ruszy na początku przyszłego roku. Zdolność produkcyjna zakładu ma wynosić ok. 10 tys. m sześciennych. W 2026 r. planują wyprodukować i sprzedać ok. 3 tys., w kolejnych latach coraz więcej. Spółka zawarła kilkanaście listów intencyjnych odnośnie zakupu strumbera, łącznie na ponad 10 tys. m sześciennych.
Firma współpracuje z projektantką Jadwigą Husarską jako promotorką."
To o mnie :) "arystokrata inwestor giełdowy" to termin opisujący kogoś, kto inwestuje na giełdzie w sposób przemyślany, stabilny, często z pozycji posiadacza znacznego kapitału, być może z nutą elegancji i unikania nadmiernego ryzyka, co odróżnia go od typowego, agresywnego spekulanta. "Inwestor z dużą klasą i doświadczeniem: Może to być osoba, która – niezależnie od pochodzenia – osiągnęła status "arystokraty" w świecie inwestycji dzięki swojej wiedzy, doświadczeniu i wyczuciu rynku. Taki inwestor działa z rozwagą, cierpliwością i pewną dozą elegancji, nie ulega panice i ma długoterminową wizję."
Bardzo arystokratyczne jest ganianie po forach i nagonka na spółkę NC, której przyszłość jest nieznana, a inwestorzy po IPO opuszczają poklada w pośpiechu
Ona tak ma, naganiala jak sds spadl z 40 na 30, pisała wtedy ze by brać bo ona dokupuje, śmieszny jest ten podwładny jojone który tak ładnie sie pyta alicjo jakie jeszcze masz spolki bo kupie te same, no i ona sprzedaje mu te swoje gnioty, chłopiec kupuje za pieniazki z komuni, a później płacz.
Na Asibis też byłeś taki mądry ? Nagle jaszczomp się pojawił. Ja nie naganiam, ja piszę jakie spółki mam, tyle. Oczywiście piszę też o swoich wtopach ale to noe dla ciebie no nagle pojawiłeś się tutaj znikąd, wiesz że będzie podbita...
Będzie podbitka mocna, to widać było przy webinar jak prezes liczył na wzrost kursu akcji. Ale by była podbitka to musi zaangażować dużą rybę, najlepiej fund, który już tu był ... inaczej cały plan w łeb i nie wyjdzie z tych 6zl, a kasy brak będzie. No i potrzebne info, mocne info
Z walnego: "Potencjalni nowi partnerzy – są po NDA, ale nie ma jeszcze umowy finalnej o współpracy" W Genomtec i Medinice też tak mówią od wielu lat :) Cóż szkodzi obiecać...
Opinia znanego eksperta: "Wciąż istnieje ryzyko, że negocjacje zakończą się fiaskiem i umowa nie zostanie podpisana. Może to wynikać z różnic w oczekiwaniach, problemów prawnych, finansowych czy strategicznych. Konieczna jest ostrożność: Do momentu podpisania finalnej umowy należy zachować ostrożność w komunikacji publicznej na temat tych relacji, aby nie stworzyć fałszywych oczekiwań."
Więc albo będzie jak na Genomtec i Medinice czyli stagnacja albo będzie jak na Pure czyli ostra dzida na 40zl. Zobaczymy. Na razie ulica nie chce wchodzić i obserwuje co się dzieje i jak to Kania z Szubą zagrają
Wypraszam sobie,mam 52 lata i potrafię samodzielnie podejmować decyzje inwestycyjne,pytam Alicję tylko z ciekawości,to przypadek,że mam w portfelu niektóre spółki z portfolio Alicji i Cygana.Nikogo nie namawiam na zakup żadnych spółek.
jojne... jeszcze lepiej ostatnio Alicja pisała że też jesteś Cygan :) Wszędzie mnie widzi.. jakaś obsesja.. :) Niech zaprosi.. Dobrze wie, że mam smaka na Pasztecik sopocki... :)
Czekam tylko na technikat i ObserwatoRa :)) Na Euco śmiali się jak kupowałam po 1zl akcje i nagle się pojawili mędrcy. Zobaczymy czy tutaj też tak będzie