• Bardzo dobre info Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Posiadacze akcji będą mogli nabyć za jedną posiadaną akcje 7 akcji po 12 gr dla mnie super info.Taki rangar dostanie ponad 4 miliony akcji po 12 gr czyli za 480tysięcy zl a sprzeda pewnie po 1 zl.Czyli zarobi ok 4 milionów na czysto .Teraz juz wiem p.prezesie na czym polega ta strategia
  • Re: Bardzo dobre info Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    I czysta matematyka
    Kupujac1 akcje za 1 zl dostane 7 akcji po 12 gr .Czyli za 1.84 mam 8 akcji ze średnią 23 gr I gdzie tu tragedia? Nawet jak spadnie na 50gr to mam 100zarobku to tak jakbym teraz sprzedał za 2 zl
  • Re: Bardzo dobre info Autor: ~Mlm [37.225.91.*]
    Hahaha super niech miliard dodrukuja po 1 groszu hahaha kupisz 10 milionów i sprzedasz po 1 zł hahahah
    W skrócie, prawo poboru to instrument, który daje dotychczasowym akcjonariuszom uprzywilejowaną pozycję przy zakupie nowych akcji, chroniąc ich przed utratą udziału w spółce i umożliwiając zachowanie dotychczasowego wpływu na jej działalność.
  • Re: Bardzo dobre info Autor: ~Sanawabicz [79.184.34.*]
    Difihuho, a to nie ten sam "rangar", który w kwietniu wywalał poniżej ceny z ostatniej emisji, a ty jeszcze klaskałeś uszami na forum, że to wspaniale, że wychodzi? Skąd pewność, że tych nowych akcji też nie będzie sypał do kości za np. 9 gr?
    Ten sam ale po rozmowie z prezesem zmieniłem zdanie i zrozumiałem jego strategie
    Hahaha przecież on ledwo mówił, wywiad na zamówienie tak samo jak reportaże w relacjach rynku, Ragnar zamawia o spółkach które ma, posprawdzaj sobie.
    Pisze o osobistej korespondencji
    Super mówił ci że będzie emisja ? Obiecał że kurs będzie po 1 zł po emisji ? Tak jak wypisujesz hahahaha
  • Re: Bardzo dobre info Autor: ~Optymista [37.225.50.*]
    To ile kurs zjechał po tym jak to naganiacz nagania bardzo dobrym infie?
[x]
MILISYS -2,23% 0,44 2025-10-14 16:42:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.