• Forum bankiera to dno Autor: ~Alfred [37.47.83.*]
    Forum bankiera to ewenement..na każdej spółce w większości to negatywne wpisy. Odkąd sięgam pamięcią. Tak jakby wszystkie spółki w Polsce były totalnymi.gniotami, bankrutami. Pozytywnych komentarzy jest tak mało że aż mnie śmiech ogarnia czytając te wpisy. Chyba że jest tak że ciągle znajdują się idioci którzy wierzą w te wpisy typu masakracja itp. chcący kupić jak nataniej produkują te śmieci tonami każdego dnia
  • Re: Forum bankiera to dno Autor: ~Ja [37.248.216.*]
    :-) niestety prawda
  • Re: Forum bankiera to dno Autor: ~Analityk [46.112.86.*]
    Dokladnie taka to ich strategia, tego masakry masakracji sracji. Zwlaszcza iak cos pozytywnego sie dzieje na spokce i rosnie to wtedy wylewaja tony tych śmieci bo im żal, ze chciel8 by miec a nie maja, dlatego tak opluwaja, zeby a moze kupic taniej i zarobic na wzroscie na krotko i w kolko to samo. Tacy to inwestorzy do 7 boleści.
  • Re: Forum bankiera to dno Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Ale co się zadziało pozytywnie na spółce wyjaśnij mi? Ty jesteś nienormalny chłopie, wczoraj rosło o 15 proc na skutek przerzucenie akcji z worka do worka, dziś już po tym ruchu prawie nie ma nic, a wy wieszczyliscie euforie i info po sesji, walnijcie się w głowę może oprzytomniejecie
  • Re: Forum bankiera to dno Autor: ~Zdzis [147.161.248.*]
    typowe, powstaje watek o tym ze forum nie trzyma poziomu i gowno dowodzacy, general Postywysrywam 'masakracja' Tonami, odzywa sie, zadaje pytania i raczy innych radami zeby sie w glowe walneli. nic dodac nic ujac. forum przez to rzeczywiscie staje sie rynsztokiem a nie miejscem gdzie mozna znalezc cos ciekawego.
  • Re: Forum bankiera to dno Autor: krool44 [31.217.56.*]
    To zależy od spółki, mam kilka spolek gdzie forum Bankiera jest bardzo merytoryczne i wpisów trolli jest minimalna ilość albo wcale.
  • Re: Forum bankiera to dno Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    To jest gość który pewnie inwestuje w jeden przetyrant sektor zwany biotechnologia i jedna próba mierzy całe forum, inwestuje od 5 lat i nie spotkałem się z sytuacją że całe forum jest pełne negatywów nawet na Celinie, no ale to typowy gość
[x]
CLNPHARMA 0,00% 20,95 2026-05-22 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.