Forum bankiera to ewenement..na każdej spółce w większości to negatywne wpisy. Odkąd sięgam pamięcią. Tak jakby wszystkie spółki w Polsce były totalnymi.gniotami, bankrutami. Pozytywnych komentarzy jest tak mało że aż mnie śmiech ogarnia czytając te wpisy. Chyba że jest tak że ciągle znajdują się idioci którzy wierzą w te wpisy typu masakracja itp. chcący kupić jak nataniej produkują te śmieci tonami każdego dnia
Dokladnie taka to ich strategia, tego masakry masakracji sracji. Zwlaszcza iak cos pozytywnego sie dzieje na spokce i rosnie to wtedy wylewaja tony tych śmieci bo im żal, ze chciel8 by miec a nie maja, dlatego tak opluwaja, zeby a moze kupic taniej i zarobic na wzroscie na krotko i w kolko to samo. Tacy to inwestorzy do 7 boleści.
Ale co się zadziało pozytywnie na spółce wyjaśnij mi? Ty jesteś nienormalny chłopie, wczoraj rosło o 15 proc na skutek przerzucenie akcji z worka do worka, dziś już po tym ruchu prawie nie ma nic, a wy wieszczyliscie euforie i info po sesji, walnijcie się w głowę może oprzytomniejecie
typowe, powstaje watek o tym ze forum nie trzyma poziomu i gowno dowodzacy, general Postywysrywam 'masakracja' Tonami, odzywa sie, zadaje pytania i raczy innych radami zeby sie w glowe walneli. nic dodac nic ujac. forum przez to rzeczywiscie staje sie rynsztokiem a nie miejscem gdzie mozna znalezc cos ciekawego.
To jest gość który pewnie inwestuje w jeden przetyrant sektor zwany biotechnologia i jedna próba mierzy całe forum, inwestuje od 5 lat i nie spotkałem się z sytuacją że całe forum jest pełne negatywów nawet na Celinie, no ale to typowy gość