• PDA Medtech V/S AKCJE Medtech Autor: ~klawisz [5.184.205.*]
    Wydaje się logiczne, jak wejdą do sprzedaży PDA po 11-13 gr. a Medtech po 27-29 gr. Oczywiście połączenie może być za pół roku, ale niektórzy ćwierkają , że może za miesiąc albo dwa. A co przez ten czas na Medtechu może się wydarzyć? Jakaś Super-Nova, co wyniesie kurs na pół dnia? - teraz to se kółka można robić, jak Szurkowski na sucho w warsztacie. Jak poważny news- to kurs podskoczy i się utzyma, ale PDA też to łyknie. Na logikę z każdym dniem/tygodniem - bliżej do scalenia i jednego kursu. Ciekawe dywagacje-dzisiaj masz np 50k akcji po 0.3 - czyli ok.15 tysi, za tydzień wejdą pda po 11-13 im dalej w las tym mniejsze szanse, że nagle Medtech wystrzeli - jak krótkoterminowo to przez fixa-nawet kurs nie drgnie.. Sprzedasz akcje dzisiaj-to pda odkupisz 2-2,5 razy więcej na początku, a później? Jak kurs będzie po scaleniu w przedziale 0.15-0.2 - to git. Kapitalizacja podskoczy 2-3 razy. Zarząd ma super plany-ale nie ukrywa, że z dnia na dzien nie będzie wypasu. Akwizycja w szpitalach, import podzespołów szkieletowych-zyski, ale to raporty 2Q, 3Q, 4Q - prace badawcze maja ruszyć a to trwa 2026,2027. No i bądźmy tu mądrzy. Czekać na objawienie, czy chwytaj chwilę póki czas? carpe diem. Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: PDA Medtech V/S AKCJE Medtech Autor: ~jan [5.173.29.*]
    Tylko czekać.Będzie dobrze.
  • Re: PDA Medtech V/S AKCJE Medtech Autor: typek1 [46.112.236.*]
    Kto ci akcje z emisji (pda) sprzeda po takiej cenie
  • Re: PDA Medtech V/S AKCJE Medtech Autor: ~Ja [5.173.157.*]
    Jeszcze z 2 tyg spadków i kazdy.
  • Re: PDA Medtech V/S AKCJE Medtech Autor: ~Brando [5.184.212.*]
    To lepiej wypchnij teraz, bo zaraz medtech po 20 gr a PDA po 15 gr i se będziesz pluł:))
  • Re: PDA Medtech V/S AKCJE Medtech Autor: ~Darko [176.221.127.*]
    Cierpliwości!!!!
    Delikatnie dobieram :)
    To może zacznij mocno dobierać to Ci opchnę to co mam...
  • Re: PDA Medtech V/S AKCJE Medtech Autor: ~Darko [176.221.127.*]
    Ha ha niestety tu mogę zaryzykować delikatnie
    Heh dobieanie w tej cenie to jak dla mnie już duże ryzyko biorąc pod uwagę, ze ma wejść do obrotu ok 60 mln akcji obejmowanych po 10gr :) choć dla mnie lepiej by było jak bym napisał, żebyś kupowal bo jest promocja i niedługo będzie 1 zł :) wtedy w połowie drogi bym puścił to co mam :P
    Do obrotu wejdzie max 40. Kaim I Fundacja swoje biorą, a możliwe. Ze inwestor nowy się pojawi. Do FF wg mnie wejdzie 25-30 + obecne 10. Max 40 wszystkie zcalone
  • Re: PDA Medtech V/S AKCJE Medtech Autor: ~Ja [5.173.200.*]
    No zgadza sie, ze nie całe 60 mln wejdzie ale to i tak nic nie zmienia bo nawet jak by weszło "tylko" 15 mln to nadal jest 2 razy tyle co obecnie akcji.
    Bardzo to wszystko mądre i oczywiste, akcji będzie 3 -4 razy więcej w FF niż dzisiaj (10 mln). Tylko ja się pytam, czemu kurs w czerwcu taki wysoki bo i 40 gr dochodził? A teraz dalej wysoki 26-27 gr, jak zaraz ludzie będą mieli o wiele taniej? Czy zawsze ma tak być, że nasze kamienice a wasze chodniki- i wspólne ulice?
  • Re: PDA Medtech V/S AKCJE Medtech Autor: ~Ja [5.173.200.*]
    Jeżeli mnie pytasz to nie mam pojęcia czemu było 40gr. Pewnie jakaś grupa ludzi kupiła opowieść o tym 1 zł...nic innego nie przychodzi mnie do glowy
[x]
MEDTECH 3,46% 0,27 2025-09-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.