gdy rekomendują przy juz wysokiej cenie - ,,kupuj'' znaczy sprzedaj prawda stara jak swiat kazdy chce drogo sprzedac a komu ? temu co wierzy takim rekomendacjom :-)))) dlatego mówią na to banan :-)
oj biedaczyska to chyba wasza pierwsza inwestycja rekomendacje sa po to zeby klient rekomendujacego opchnal towar naiwniakom w tym przypadku trigon dal 59 pod ten fundusz co kupil od santandera po 28 i tyle fundusz sprzeda to beda mozliwe wzrosty ale to jeszcze dluzsza chwila i raczej 40 rozmienimy
Czekałem na korekte ale niegdy nie wiesz jaka ona będzie robisz jakieś złożenia i tu korekta zeszła tylko do 45. Grunt że po dzisijezej cenie mój zysk to ponad 10k
miałeś szczęście gdyby ten fund nie chciał sprzedać tego pakietu akcji to by nie zjechało i byłoby już po 59. Ale dla trendu to nawet lepiej, jeśli ktoś duży wierzy że kupując po 45 dalej dobrze zarobi, nie mówiąc już o zakupach założyciela po 49-53
Na rtm polega odbserowanie wykresu i jak pojawia się sygnały to wchodzisz w pozycje jak się okaże że wtopda wychodzisz i realizujesz stratę. Tu już raz zarobiłem ponad 400% teraz jest skromnie 20% źle zobaczymy jak się rozwinie.
Myślę że nawet wyżej. Pierwszy cel osobisty 55 teraz pewnie podbitka na 60 może lekko wyżej potem powrót do 55 do protestowanie wsparcia i może iść jeszcze wyżej.
Jednocześnie Fundusz jasno zakomunikował, że nabór wniosków nie jest prowadzony, a wszelkie doniesienia o możliwości ich składania są mylące. NFOŚiGW zasugerował, że program może w ogóle nie wystartować, zastrzegając, że „ewentualne decyzje o uruchomieniu nowych programów będą każdorazowo ogłaszane w oficjalnych
Dnia 2025-09-17 o godz. 12:48 ~Daro napisał(a): > Co wy na to?? > > Nie ma rajdu pod sprzedaż elektryków .A mialo być tak ładnie
Chyba nic się nie zmieniło, przypomnij sobie wypowiedź prezesa na ten temat. Cała pula na kilka lat wystarczyłaby na pokrycie zapotrzebowanie na rowery elektryczne dla miasta wielkości warszawy na kilka miesięcy. Tak więc poza pierwszymi zapowiedziami programu z czasem było już tylko gorzej, a i zapowiadało się na skasowanie programu. Większość większych miast już kilka miesięcy temu zapowiedziało uruchomienie miejskich projektów, więc chyba przecieki, że nic nie będzie z ministerialnego programu musiały krążyć już od dawna. W moim rodzinnym Gdańsku rusza projekt bliźniaczy to tego ogłoszonego przez ministerstwo a ogłosili go przed ogłoszeniem skasowania projektu