• Ktoś ładnie manipuluje Autor: ~Invest [31.0.63.*]
    Sprzedaż 4 szt. Kupno 4 szt. Jakiś cyrk
  • Re: Ktoś ładnie manipuluje Autor: ~Maciucha [31.61.251.*]
    Ta osoba się tym podnieca wybacz mu
  • Re: Ktoś ładnie manipuluje Autor: ~wuj [188.146.136.*]
    przerzucanie po kilka sztuk to nie jest żadna manipulacja, to czysta upot a ! lub chęć przykrycia manipulacji, prawdziwy wash trade odbywa się na przerzucaniu akcji z wora do wora w porozumieniu grupy z jednoczesnym uwalaniem kursu lub po jego napompowaniu dystrybucją akcji. transakcje w ramach washtrade mają za zadanie zachęcić innych uczestników rynku do sprzedaży lub zakupu akcji w ramach ustalonego scenariusza grupy manipulacyjnej i wprowadzać w błąd co do faktycznego stanu obrotu .... ogromną wiekszość tych transakcji na przestrzeni ostatnich tygodni mam dokładnie spisaną i opracowaną , tego typu transakcje miały miejsce właśnie przed chwilą, kilka transakcji sprzedaży, zjazd do 3,46 i baton na sprzedaży po prawej- to jest washtrade !
  • Re: Ktoś ładnie manipuluje Autor: ~ja [91.150.207.*]
    W co wy wierzycie w zapowiedzi, a gdzie konkrety? Takie infa można rzucać, tylko to żaden powód do wzrostów. Oczywiście kupuje się plotki, ale tu nawet plotek nie było, tylko głośne marzenia włodarzy spółki. Co oni robili przez ostatnie lata, że dopiero teraz pomyśleli o strategii?
  • Re: Ktoś ładnie manipuluje Autor: ~Maciucha [94.254.132.*]
    Włodarze się zmienili czytaj trochę od 12 czerwca 2025 są nowi
  • Re: Ktoś ładnie manipuluje Autor: ~Maciucha [94.254.132.*]
    Nowy właściciel po trzech tygodniach chcesz konkretów przegląd opcji do końca września najpóźniej
  • Re: Ktoś ładnie manipuluje Autor: ~ja [91.150.207.*]
    Przepraszam nie wiedziałem, że główny też.
[x]
IMMGAMES -9,37% 0,66 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.