Naganiacze na zerową spółkę… obudzicie się z ręką w nocniku przy 0,50zl… jak myślałem że jest dobrze prowadzona i ma przyszłość to już wiem że to gowno. Żegnam
A dlaczego według ciebie to gówno? Bo nie wystrzeliło po premierze 1000% ? Zbyt duże oczekiwania zazwyczaj prowadzą do rozczarowania. Według mnie 3r wygląda dobrze. Rozbudowują portfolio, zwiększają rozpoznawalność i dowożą dobrą jakość. Ja osobiście trzymam. W moich oczach idą w dobrym kierunku.
chociażby dlatego że poza spekulacją ta spółka nie ma nic. ok ma portfolio, ma gry które podobno wszyscy zachwalają ale nie idzie za tym, kompletnie nic poza spekulacją, mówicie o milionowych wyświetleniach na tiktoku czy gdzieś tam a na głównym profilku po kilka tysięcy max. nie spodziewałem się też wystrzału o 1000% jak to jajogłowy napisał, spodziewałem się utrzymania kursu i "stagnacji" nie spadków. śmiem twierdzić że 80% "akcjonariuszy" to dzieci, tak twierdzę po wpisach. jeśli nie jesteś za melonem to jesteś za znawcą, forum dno, spółka też dno :). jeśli chcecie wchodzić w te durne pyskówki z jednymi lub drugimi to wchodźcie, mi to się śmiać chce z jednych i drugich. przeanalizujcie wykres, pomyślcie poza spekulacją o tym gdzie powinien znajdować się kurs po takim zachwalaniu i dalej róbcie co robicie. jeśli było by dobrze to by było dobrze, nie mam zamiaru trzymać kilkudziesięciu tyś w czymś takim :)
No stary, ale co z tego, że na główny kanał YT wchodzi mniej ludzi? Jak kupujesz buty to wchodzisz najpierw na stronę Nike, by dać im lajka? No bądźmy poważni... :D Bardzo dobrze, że wszyscy tu mają dostęp do wiedzy o realnych liczbach kręconych przez influencerów, bo jakbyś nie zaklinał rzeczywistości - to JEST wyznacznik potencjału gry. Cały czas i wszędzie powtarzam: to jest VR. Tu nie ma krociowych strzałów z dnia na dzień ani zwrotów po godzinie sprzedaży, ten rynek tak nie działa i kto go śledzi, ten wie. Kto pakuje kilkadziesiąt/kilkaset koła w inwestycję, której nie rozumie ten sam jest jest... no cóż, odpowiedźcie sobie w duchu. Pozdrawiam wychodzących! :D
Po co sie tak pieklisz. Jak nie wierzysz w spółkę, to sprzedaj wszystko i po problemie. Według mnie, obecnie ta spolka ma największy potencjał z małych polskich spółek gamingowych. Być może troche stracę na tym, ale według mnie warte zaryzykowania.
Dnia 2025-07-03 o godz. 11:49 ~Investor napisał(a): > Dnia 2025-07-03 o godz. 11:46 ~Melon napisał(a): > > Tobie miłego warowania i do zobaczenia na dnie > > tobie meloniku, krecika w odby...ciku :) >
trzeba wywalać , bo doszło do sufitu, i dalej nie pójdzie ! trzeba się oczyścić, i znowu zacząc kupować na dołku :) No niestety gnioty tak mają ! ze są tylko krzakami :))