• Spółka dno. Autor: ~Śmieszne [188.146.162.*]
    Naganiacze na zerową spółkę… obudzicie się z ręką w nocniku przy 0,50zl… jak myślałem że jest dobrze prowadzona i ma przyszłość to już wiem że to gowno. Żegnam
  • Re: Spółka dno. Autor: ~Pozytywny [94.254.132.*]
    Nara :)
  • Re: Spółka dno. Autor: maciekbe [79.169.48.*]
    No szkoda, ze nas opuszczasz. Bu,ziaki
  • Re: Spółka dno. Autor: ~Greaver [83.4.15.*]
    A dlaczego według ciebie to gówno? Bo nie wystrzeliło po premierze 1000% ? Zbyt duże oczekiwania zazwyczaj prowadzą do rozczarowania. Według mnie 3r wygląda dobrze. Rozbudowują portfolio, zwiększają rozpoznawalność i dowożą dobrą jakość. Ja osobiście trzymam. W moich oczach idą w dobrym kierunku.
  • Re: Spółka dno. Autor: ~Investor [149.102.239.*]
    i dobrze robi, jednego marudera, który myśli, że jest guru inwestycji mniej.

• Re: Spółka dno. Autor: ~Śmieszne [83.6.227.*]
    chociażby dlatego że poza spekulacją ta spółka nie ma nic. ok ma portfolio, ma gry które podobno wszyscy zachwalają ale nie idzie za tym, kompletnie nic poza spekulacją, mówicie o milionowych wyświetleniach na tiktoku czy gdzieś tam a na głównym profilku po kilka tysięcy max. nie spodziewałem się też wystrzału o 1000% jak to jajogłowy napisał, spodziewałem się utrzymania kursu i "stagnacji" nie spadków. śmiem twierdzić że 80% "akcjonariuszy" to dzieci, tak twierdzę po wpisach. jeśli nie jesteś za melonem to jesteś za znawcą, forum dno, spółka też dno :). jeśli chcecie wchodzić w te durne pyskówki z jednymi lub drugimi to wchodźcie, mi to się śmiać chce z jednych i drugich. przeanalizujcie wykres, pomyślcie poza spekulacją o tym gdzie powinien znajdować się kurs po takim zachwalaniu i dalej róbcie co robicie. jeśli było by dobrze to by było dobrze, nie mam zamiaru trzymać kilkudziesięciu tyś w czymś takim :)
  • Re: Spółka dno. Autor: ~Iknow [91.150.222.*]
    No stary, ale co z tego, że na główny kanał YT wchodzi mniej ludzi? Jak kupujesz buty to wchodzisz najpierw na stronę Nike, by dać im lajka? No bądźmy poważni... :D Bardzo dobrze, że wszyscy tu mają dostęp do wiedzy o realnych liczbach kręconych przez influencerów, bo jakbyś nie zaklinał rzeczywistości - to JEST wyznacznik potencjału gry. Cały czas i wszędzie powtarzam: to jest VR. Tu nie ma krociowych strzałów z dnia na dzień ani zwrotów po godzinie sprzedaży, ten rynek tak nie działa i kto go śledzi, ten wie. Kto pakuje kilkadziesiąt/kilkaset koła w inwestycję, której nie rozumie ten sam jest jest... no cóż, odpowiedźcie sobie w duchu. Pozdrawiam wychodzących! :D
  • Re: Spółka dno. Autor: ~Greaver [83.4.15.*]
    Po co sie tak pieklisz. Jak nie wierzysz w spółkę, to sprzedaj wszystko i po problemie. Według mnie, obecnie ta spolka ma największy potencjał z małych polskich spółek gamingowych. Być może troche stracę na tym, ale według mnie warte zaryzykowania.
  • Re: Spółka dno. Autor: ~Grzechu [84.205.172.*]
    To samo zrobiłem. Cały WIG w górę, tu dno
    Dnia 2025-07-03 o godz. 11:33 ~Grzechu napisał(a):
    > To samo zrobiłem. Cały WIG w górę, tu dno

to trzymaj się! spokojnych wakacji.
  • Re: Spółka dno. Autor: ~Melon [37.225.80.*]
    Tobie miłego warowania i do zobaczenia na dnie
    Dnia 2025-07-03 o godz. 11:46 ~Melon napisał(a):
    > Tobie miłego warowania i do zobaczenia na dnie

tobie meloniku, krecika w odby...ciku :)

• Re: Spółka dno. Autor: ~kret [217.96.154.*]
    Dnia 2025-07-03 o godz. 11:49 ~Investor napisał(a):
    > Dnia 2025-07-03 o godz. 11:46 ~Melon napisał(a):
    > > Tobie miłego warowania i do zobaczenia na dnie
    >
    > tobie meloniku, krecika w odby...ciku :)
    >

trzeba wywalać , bo doszło do sufitu, i dalej nie pójdzie ! trzeba się oczyścić, i znowu zacząc kupować na dołku :) No niestety gnioty tak mają ! ze są tylko krzakami :))
[x]
3RGAMES -0,86% 0,92 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.