Drodzy Liderzy i Zespoły Spółki, Wasz dynamiczny rozwój to coś więcej niż tylko liczby – to spektakularny sukces, który budzi podziw! Świadczymy o nieustannym wzroście Waszego biznesu, co jest najlepszym potwierdzeniem wizji, ciężkiej pracy i pasji, jaką wkładacie w swoje działania. Jesteśmy absolutnie przekonani, że inwestorzy na głównym rynku rozpoznają i z nawiązką wycenią ten ogromny potencjał, który w Was drzemie. Brawo za dotychczasowe osiągnięcia – przyszłość należy do Was!
Zobaczycie ludzie , przyjdzie czas takiej euforii na ten papier i cały sektor, że sobie nie wyobrażacie. Na co warto zwrócić uwagę merytorycznie w przypadku skanway; otóż rzuca się w oczy , że jest tam z 4 fronmentów z wiedzą, pasją i akcjami, którzy są odpowiedzialni za spółkę. Jak włożysz 10 lat pracy i wysiłku to kasa też przyjdzie . W odwrotnym kierunku to akcjonariusz jest dawcą i towarem.
Nie spodziewałam się że aż tak szybko podzie do góry, mam nadzieję że chociaż zejdzie poniżej 90 zł bo jeszcze bym dokupił... szybko ten pociąg odjeżdża...
Chłopie. Jak może przejść na główny rynek spółka która generuje straty. Poza tym co to za branża. Nawet jak sprzedadzą jeden teleskop raz na 5 lat to z czego ta firma ma się utrzymywać ?
Dnia 2025-07-29 o godz. 19:54 ~Wilk_jakiś napisał(a): > Ale kto utrzymuje tę firmę. No ja nie wiem o co tu chodzi > Firma utrzymuję się z opłat z trójkąta i kółka, czyli kibla damsko męskiego po 10 zł w kołobrzegu.