Only Bio było na wystawie w Los Angeles – Society of Cosmetics Chemists HQ - po każdym takim wydarzeniu z reguły mniejszy lub większy kontrakt – miejmy nadzieję że w tym przypadku też tak będzie. Prawdopodobnie nie ostatni to występ w USA w tym roku. Zapowiada się na działania (te i inne) w kierunku globalizacji marki.
Od dawna widać było, że to nie ma szans. Podbiją kurs, a później będzie szło w dół. Każdy wzrost będzie zasypywany. Można oczywiście nie sprzedawać, ale bez informacji ciężko nawet utrzymać wzrost kilku procent. W każdym razie to już by było na tyle w tym tygodniu, ale kto sprzedał koło 0,30 coś zarobił.
Jeśli na spółce stoi ostatnia informacja, że prezes który nadal jest prezesem jak gdyby nigdy nic, ma zarzuty prokuratorskie to nie ma się co dziwić, że Hubtech jest poza rynkiem. Moim zdaniem nikt nie pilnuje kursu. Po prostu nikt nie kupuje a widać, że wielu chce sprzedać. By sprzedać akcje za 25 tysięcy zł bez ruszenia kursu w dół, musisz to robić przez tydzień albo dwa. Średni obrót na spółce to 65 tysięcy.
Był dynamiczny wzrost do 0.30zł a póżniej korekta tego wzrostu. Być może ta korekta się już zakończyła i już jutro bedzie dalasz jazda w górę. Zobaczymy. Liczne sygnały kupna na wskażnikach AT, wzrost volumenu obrotów oraz wybicie lekko ponad szczyt z 18 maja dają optymizm na przyszłość. Ja sobie dziś dokupiłem w kilku pakietach Generalnie od kilku sesji spokojnie rośnie i lada dzień będzie odpał ostro w górę. Polecam mój wykres. https://imgur.com/a/iq1i08y
Widzę, że Malezja ruszała, bo pochwalił się na Instagramie. Duży rynek. Meli ostatnio kilka okazji, żeby się pochwalić, ale cisza. Pewnie mają taki sam plan, jak ja kupować jak najtaniej.
Jami, w tym interesie chodzi o to aby tanio kupić akcje i drożej sprzedać. A ty jak chcesz to czekaj jak będzie po 1pln. My wtedy sprzedamy a ty kupisz.....ha,ha,ha.