Niestety schemat już znany się powtarza, boczniak i wodospady w miarę regularnych odstępach. Ciekawe do ilu zjedzie. Moje szacunki to 7.9 mam nadzieje że nie niżej
Nie rozumiem desperacji ludzi, większość z nich wywala ze stratą, odbudowa wizerunku firmy będzie trudna. Mam nadzieję że nie przebije tych 8zł bo w innym przypadku może tu mocno tąpnąć
Dlatego nie ma sensu się tu udzielać. Już gdzies tu kiedyś pisałem o pomyśle stworzenia zupełnie innej osobnej platformy wyłącznie dla zarejestrowanych ludzi z jednym kontem, którzy znają swoje dane dostępowe, aby uniknąć powielania, bezsensownych wątków itp. Plan jest, co wyjdzie - okaże się.
Te fora na bankierze to jeden wielki ściek, zero merytoryki, szkoda czasu. Wątki zakładane bez sensu przez kogoś kto ma tu interes. Jeden za drugim, a w każdym wątku te same "heheszkujące" pajace, pod każdym postem, wypowiedzią. To błazenada. I to tylko jedna spółka.
Co do samej spółki, której wątki dotyczą akurat w tym miejscu. Ja jestem przychylny, mam nabity mocno portfel (nie tylko w Lubawie) od początku i tak jak większość od tamtego czasu, sporo też nabite na plus. Jak i większość również ze starych wyjadaczy - czasem tu zerknę ostatnimi czasy i pomimo poświęcenia tutaj chwili uważam, że jest to totalnie nieprzyzwoite tak tracić swój czas. Przekrzykują się, wyzywają. Zabawne wręcz jeszcze jest to, że coniektórzy (jak śledzę swoje inne pozycje) potrafią tu spędzić całe dnie od rana do nocy pisząc bzdury, błazeńskie czy jednosłowne komentarze.
Szkoda na to czasu. Ale nie dziwię się, każdy temat, każdy wątek, komentarz, nawet z dupy to indeksacja dla portalu. Niestety tak wygląda obecnie sieć i można się bawić w substraty dla merytoryki ale to tego nie zmieni. Nie wygrasz z głupkiem.
Dnia 2025-07-03 o godz. 10:46 ~parasite napisał(a): > Dlatego nie ma sensu się tu udzielać. Już gdzies tu kiedyś pisałem o pomyśle stworzenia zupełnie innej osobnej platformy wyłącznie dla zarejestrowanych ludzi z jednym kontem, którzy znają swoje dane dostępowe, aby uniknąć powielania, bezsensownych wątków itp. Plan jest, co wyjdzie - okaże się. > > Te fora na bankierze to jeden wielki ściek, zero merytoryki, szkoda czasu. Wątki zakładane bez sensu przez kogoś kto ma tu interes. Jeden za drugim, a w każdym wątku te same "heheszkujące" pajace, pod każdym postem, wypowiedzią. To błazenada. I to tylko jedna spółka. > > Co do samej spółki, której wątki dotyczą akurat w tym miejscu. Ja jestem przychylny, mam nabity mocno portfel (nie tylko w Lubawie) od początku i tak jak większość od tamtego czasu, sporo też nabite na plus. Jak i większość również ze starych wyjadaczy - czasem tu zerknę ostatnimi czasy i pomimo poświęcenia tutaj chwili uważam, że jest to totalnie nieprzyzwoite tak tracić swój czas. Przekrzykują się, wyzywają. Zabawne wręcz jeszcze jest to, że coniektórzy (jak śledzę swoje inne pozycje) potrafią tu spędzić całe dnie od rana do nocy pisząc bzdury, błazeńskie czy jednosłowne komentarze. > > Szkoda na to czasu. Ale nie dziwię się, każdy temat, każdy wątek, komentarz, nawet z dupy to indeksacja dla portalu. > Niestety tak wygląda obecnie sieć i można się bawić w substraty dla merytoryki ale to tego nie zmieni. Nie wygrasz z głupkiem.
no niestety tak to wlasnie wyglada, sa spolki, na ktorych jest malo wpisow i bardziej merytorycznie ... ale tutaj niestety spamowanie od rana do nocy ....