• spadki spadki spadki Autor: ~Ciekawy [85.14.112.*]
    Niestety schemat już znany się powtarza, boczniak i wodospady w miarę regularnych odstępach. Ciekawe do ilu zjedzie. Moje szacunki to 7.9 mam nadzieje że nie niżej
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~demostenes [89.231.141.*]
    Nie rozumiem desperacji ludzi, większość z nich wywala ze stratą, odbudowa wizerunku firmy będzie trudna. Mam nadzieję że nie przebije tych 8zł bo w innym przypadku może tu mocno tąpnąć
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~Gem [37.47.254.*]
    Zyski przez duzych graczy juz zrealizowane
    Wg mnie zejdzie do 5,..
    Wtedy warto zająć pozycję
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~xyz [165.85.12.*]
    jakie 5??? czemu tak drogo??? ja przewiduję dwa sześćdziesiąt xD
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~xyz [37.30.47.*]
    Nie ma to jak podszywać się pod kogoś.
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~parasite [37.31.132.*]
    Dlatego nie ma sensu się tu udzielać. Już gdzies tu kiedyś pisałem o pomyśle stworzenia zupełnie innej osobnej platformy wyłącznie dla zarejestrowanych ludzi z jednym kontem, którzy znają swoje dane dostępowe, aby uniknąć powielania, bezsensownych wątków itp. Plan jest, co wyjdzie - okaże się.

Te fora na bankierze to jeden wielki ściek, zero merytoryki, szkoda czasu. Wątki zakładane bez sensu przez kogoś kto ma tu interes. Jeden za drugim, a w każdym wątku te same "heheszkujące" pajace, pod każdym postem, wypowiedzią. To błazenada. I to tylko jedna spółka.

Co do samej spółki, której wątki dotyczą akurat w tym miejscu. Ja jestem przychylny, mam nabity mocno portfel (nie tylko w Lubawie) od początku i tak jak większość od tamtego czasu, sporo też nabite na plus. Jak i większość również ze starych wyjadaczy - czasem tu zerknę ostatnimi czasy i pomimo poświęcenia tutaj chwili uważam, że jest to totalnie nieprzyzwoite tak tracić swój czas. Przekrzykują się, wyzywają. Zabawne wręcz jeszcze jest to, że coniektórzy (jak śledzę swoje inne pozycje) potrafią tu spędzić całe dnie od rana do nocy pisząc bzdury, błazeńskie czy jednosłowne komentarze.

Szkoda na to czasu. Ale nie dziwię się, każdy temat, każdy wątek, komentarz, nawet z dupy to indeksacja dla portalu.
    Niestety tak wygląda obecnie sieć i można się bawić w substraty dla merytoryki ale to tego nie zmieni. Nie wygrasz z głupkiem.
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~socho [83.6.55.*]
    Dnia 2025-07-03 o godz. 10:46 ~parasite napisał(a):
    > Dlatego nie ma sensu się tu udzielać. Już gdzies tu kiedyś pisałem o pomyśle stworzenia zupełnie innej osobnej platformy wyłącznie dla zarejestrowanych ludzi z jednym kontem, którzy znają swoje dane dostępowe, aby uniknąć powielania, bezsensownych wątków itp. Plan jest, co wyjdzie - okaże się.
    >
    > Te fora na bankierze to jeden wielki ściek, zero merytoryki, szkoda czasu. Wątki zakładane bez sensu przez kogoś kto ma tu interes. Jeden za drugim, a w każdym wątku te same "heheszkujące" pajace, pod każdym postem, wypowiedzią. To błazenada. I to tylko jedna spółka.
    >
    > Co do samej spółki, której wątki dotyczą akurat w tym miejscu. Ja jestem przychylny, mam nabity mocno portfel (nie tylko w Lubawie) od początku i tak jak większość od tamtego czasu, sporo też nabite na plus. Jak i większość również ze starych wyjadaczy - czasem tu zerknę ostatnimi czasy i pomimo poświęcenia tutaj chwili uważam, że jest to totalnie nieprzyzwoite tak tracić swój czas. Przekrzykują się, wyzywają. Zabawne wręcz jeszcze jest to, że coniektórzy (jak śledzę swoje inne pozycje) potrafią tu spędzić całe dnie od rana do nocy pisząc bzdury, błazeńskie czy jednosłowne komentarze.
    >
    > Szkoda na to czasu. Ale nie dziwię się, każdy temat, każdy wątek, komentarz, nawet z dupy to indeksacja dla portalu.
    > Niestety tak wygląda obecnie sieć i można się bawić w substraty dla merytoryki ale to tego nie zmieni. Nie wygrasz z głupkiem.

no niestety tak to wlasnie wyglada, sa spolki, na ktorych jest malo wpisow i bardziej merytorycznie ... ale tutaj niestety spamowanie od rana do nocy ....
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~reinman [15.204.97.*]
    BORYSZEW 20ZŁ
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~TCB [195.82.166.*]
    sam portal bankier.pl jest ściekiem.

w miarę wiarygodny serwis wiadomości to stooq.pl
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~xxxxxxxxxxxxip [37.47.251.*]
    razem z ,,łysym,, i jego kumplem

ale mnie rozbawiłeś do lez

• Re: spadki spadki spadki Autor: ~Ciekawy [85.14.112.*]
    Niestety ale wszystko na to wskazuje że tutaj zjedzie dość mocno...
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~xyz [37.30.58.*]
    Raczej będzie się kisić na stałych poziomach z mniejszymi wahaniami w obie strony.
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~RAS [83.7.6.*]
    Jesteśmy moment przed wybiciem, takie moje zdanie.
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~Ciekawy [85.14.112.*]
    pytanie w którą stronę ...
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~MHz [188.112.10.*]
    Inwestycje na GPW to psychologia
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~autor [79.191.110.*]
    TO nie psygholgia ----- to jest już PADOLGIA
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~xD [91.150.200.*]
    Od trzech lat jesteś moment przed wybiciem xD
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~blondynka [37.30.29.*]
    PRZYPOMNIJ xD OD JAKIEJ CENY BEBL-ASZ O SPADKU .
    NO - BĄDZ MĘŻCZYZNĄ .
  • Re: spadki spadki spadki Autor: ~xD [91.150.200.*]
    Wskaż mi JEDEN mój wpis,w którym to, jak to ujęłaś wiecznie napruta stara babo, BEBL-AM (cokolwiek to znaczy) o spadku. Jeden.
    BEBLASZ A NA DODATEK MASZ PROBLEM Z CZYTANIEM ZE ZROZUMIENIEM . SKORZYSTAJ Z SŁOWNIKA WYRAZÓW BLISKOZNACZNYCH .
  • Re: spadki spadki spadki Autor: stachsgh [31.61.187.*]
    to co info z tvn-u ??
    https://www.youtube.com/watch?v=G0mASqTFtsU
[x]
LUBAWA -1,52% 9,09 2025-12-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.