• Cz to ma sens Autor: ~Biedny___ [37.47.93.*]
    Nabycie akcji przed dywidendą, czy w przyszłym roku jest nadzieja na wypłatę dywidendy ?
  • Re: Cz to ma sens Autor: ~Indiana [83.10.35.*]
    Ja już jakoś 4-ty raz biorę tutaj dywidendę, akcje kupione po 40-50 groszy a suma dywidend do tej pory to ponad 2 zł, kurs dalej na +100% od mojej średniej zakupu, po każdej dywidendzie dokupowałem, ale teraz to już końcówka majątku i chyba zostaeię to co mam i już nie dobieram. No może za ułamek dywidendy jutrzejszej, jak cena spadnie poniżej 20 groszy to wezmę :-)
    Dziękuję Getinku za lata owocnej współpracy :-)
  • Re: Cz to ma sens Autor: ~Indiana [83.10.35.*]
    Sprostowanie - dywidend nie było 2 zł, ale tyle zarobiłem na 1 akcję, uwzględniając dywidendy i handel. Świetna spółka, bardziej opłacalna niż wysadzanie bankomatów :-)
  • Re: Cz to ma sens Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Mam podobnie średnia i dywidendy.Miałem już nie pisać bo została chołota ale dla starej gwardii wyjątek.Pozdro bo na palcach jednej ręki idzie nas policzyć.
  • Re: Cz to ma sens Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Kurs specjalnie za twarz trzymany żeby nie spadło za nisko bo akcjonariusze w posiadaniu dużych środków i mogą zebrać za nisko.
  • Re: Cz to ma sens Autor: ~elemele [86.63.82.*]
    Czasy takie, że lepszy wróbel w garści niż gołąbek na dachu...fajna spółka..., zobaczymy...
[x]
GETIN -2,53% 0,58 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.