• Ufacie prezesowi INC? Autor: ~Akcjonariusz_rozczar [37.47.154.*]
    Tak / Nie
  • Re: Ufacie prezesowi INC? Autor: ~Moriar [31.0.95.*]
    Czemu dzisiaj akurat pytasz? Bo ktoś znowu die wypróżnił? Ja kupowałem po 14zł i chcesz wiedzieć, czy mam zaufanie do pseudo prezesa? Ironiczne pytanie jak dla mnie...nie wiem kto te zielone łapki dał. Chyba Ci, co dzisiaj ten kał zakupili.
  • Re: Ufacie prezesowi INC? Autor: ~jw [5.184.246.*]
    To wina prezesa że kupiłeś na historycznym maksimach, a nie minimach jak teraz?
  • Re: Ufacie prezesowi INC? Autor: ~Moriar [37.248.219.*]
    Pozwól, że coś Ci wytłumaczę. Po pierwsze: spółka nie jest teraz na minimach - kilka mcy temu wart. spadła do 1,40zł, czego się nie spodziewałem, ponieważ byli "tacy", co brali po 1.50zł. Pisałem wtedy na forum (co można łatwo spr.), że cena poniżej 1.50zł jest dla mnie niezrozumiała i dalej nie powinno już spadać. I tak sie stało - cena szybko powędrowała na około 2.7x zł. Po drugie: najwyraźniej nie prowadzisz firmy i nie rozumiesz, że prezes w firmie jest za wiele rzeczy odpowiedzialny. Za błędne decyzje, które przynoszą firmie straty. Za nieudolność własną i swoich pracowników. Za komunikację z akcjonariuszami oraz interesariuszami - tutaj ewidentny brak. Za przygotowywanie raportów i audytów na czas. Za strategię, za kontrakty, za cele etc. etc.
  • Re: Ufacie prezesowi INC? Autor: ~Moriar [37.248.219.*]
    Poczytaj poniższe:

Emitent zamierza ubiegać się o wprowadzenie do obrotu na rynku regulowanym akcji serii C, D,E, F i G w łącznej liczbie 6.700.000 sztuk. Należy zwrócić uwagę na to, że po ich wprowadzeniudo obrotu, łącznie z wcześniejszymi akcjami notowanymi na rynku regulowanym GPW, tożsamymi z akcjami C, D, E, F i G na rynku notowanych będzie 14.293.099 sztuk akcji Emitenta.Oznacza to, że akcje serii C, D, E, F i G stanowić będą istotne zwiększenie liczby akcji Emitenta notowanych na GPW. Należy także zwrócić uwagę, że akcje serii C, D oraz E, wyemitowane w 2020 r., w łącznej liczbie 3.700.000 sztuk obejmowane były w cenie nominalnej wynoszącej 0,10 zł za akcję, co jest ceną znacząco niższą niż bieżąca cena rynkowa. Akcje serii F i G emitowane były w 2022 i 2023 r. po cenie emisyjnej 1,50 zł za akcję. Wprowadzenie akcji serii C, D, E, F i G do obrotu może spowodować ryzyko zwiększonej podaży akcji, co wywołać może spadek kursu notowań Emitenta.

Czy twoim zdaniem prezes za to też nie odpowiada ?
  • Re: Ufacie prezesowi INC? Autor: ~jw [37.30.47.*]
    Tak
  • Re: Ufacie prezesowi INC? Autor: ~jw [37.30.47.*]
    Jaka kapitalizacja będzie po wprowadzeniu akcji zakładając dzisiejszy kurs i jaka kapitalizacja była kiedy kupowałeś po 14?
[x]
INC -2,44% 1,60 2026-05-26 15:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.