• i co dalej, bo jakos nie chce spadac? Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    Nie UDAO sie?
  • Re: i co dalej, bo jakos nie chce spadac? Autor: ~LUx [23.237.210.*]
    Dnia 2025-07-02 o godz. 14:31 ~realista7201velCzysc napisał(a):
    > Nie UDAO sie?

a w jakim ty filmie żyjesz, przerwa w Walnym, nic się nie wydarzy specjalnego, najpierw DFE i TFI może wyjdą a na koniec po owym wyjściu po angielsku może OFE...

Oczywiście widząc chyba uda a nie że coś się nie udało odp. forum na proste pytanie:

jakim prawem insiderzy mogą nabywać akcje, skoro oni propozycje układowe znają a rynek kapitałowy niestety nie.
  • Brawo Qgen !!! Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2025-07-02 o godz. 14:42 ~LUx napisał(a):
    >
    > jakim prawem insiderzy mogą nabywać akcje, skoro oni propozycje układowe znają a rynek kapitałowy niestety nie.

=================

bardzo dobre pytanie . . .

• Re: i co dalej, bo jakos nie chce spadac? Autor: ~alex [193.28.84.*]
    Dnia 2025-07-02 o godz. 14:42 ~LUx napisał(a):
    > Dnia 2025-07-02 o godz. 14:31 ~realista7201velCzysc napisał(a):
    > > Nie UDAO sie?
    >
    > a w jakim ty filmie żyjesz, przerwa w Walnym, nic się nie wydarzy specjalnego, najpierw DFE i TFI może wyjdą a na koniec po owym wyjściu po angielsku może OFE...
    >
    > Oczywiście widząc chyba uda a nie że coś się nie udało odp. forum na proste pytanie:
    >
    > jakim prawem insiderzy mogą nabywać akcje, skoro oni propozycje układowe znają a rynek kapitałowy niestety nie.

> przecież twierdzisz że i tak spadnie to co się martwisz że kupują
    Dnia 2025-07-02 o godz. 15:01 ~alex napisał(a):

> > jakim prawem insiderzy mogą nabywać akcje, skoro oni propozycje układowe znają a rynek kapitałowy niestety nie.
    >
    > > przecież twierdzisz że i tak spadnie to co się martwisz że kupują

tak, a gdzie masz taki wpis? ja wyznaję wyższeść mego modelu i dyskontuję go odpowiednio.

Marcin W. dokonał transakcji
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PKP-CARGO-S-A-W-RESTRUKTURYZACJI-Nabycie-akcji-przez-osobe-nadzorujaca-8972093.html

01.07.25
    1016 sztuk po         15,94 zł za              16.195,04 zł

a mi jest obojętne czy nabywają czy zbywają, dostęp do informacji jest nie fair, RB 52 to jest kpina, aż tak bardzo boją się zmierzenia z ich propozycjami bo sam plan z grubsza oceniono, a teraz jak UE przyśpiesza z planami to już tylko uśmiech.

Uważam że rynek kapitałowy ma prawo poznać szczegóły propozycji układowych albo insiderzy niech przestaną z tą agitką ..

• Re: i co dalej, bo jakos nie chce spadac? Autor: ~Stary_Nowicjusz [79.185.131.*]
    no wlasnie, tu się qgen wysypał - nie ze spadnie, ale dlaczego Wojewodka wie wiecej :)

brawo Qgen
    Dnia 2025-07-02 o godz. 15:16 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):
    > no wlasnie, tu się qgen wysypał - nie ze spadnie, ale dlaczego Wojewodka wie wiecej :)
    >
    > brawo Qgen

Proste pytanie a RB 52 podpisywał Paweł M. a ten wg akt. ceny giełdowej wszyste transkacje ma in minus.
    Pytanie było o symetrię w dostępie do informacji tj. propozycji układowych, Zarządca sądowy No 772 w jakiś sposób plan opisała i podała wg niej kamienie węgielne i to nic jak się je ocenia.

• Re: i co dalej, bo jakos nie chce spadac? Autor: ~Stary_Nowicjusz [79.185.131.*]
    gubisz sie Qgen, sam się zaplatałes w swoich fantasmagoriach

• Stary . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Qgen pisze o zupie a ty jak zwylke o doopie . . .
  • Re: Stary . . . Autor: ~LUx [23.237.210.*]
    Dnia 2025-07-02 o godz. 15:32 ~black944 napisał(a):
    > Qgen pisze o zupie a ty jak zwylke o doopie . . .

:))))))))))))) dobre

• Re: i co dalej, bo jakos nie chce spadac? Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    Dnia 2025-07-02 o godz. 15:29 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):
    > gubisz sie Qgen, sam się zaplatałes w swoich fantasmagoriach
    >

Oj tam, w koncu sluzby wiedza wiecej niz insajdzerzy jak pisza :)

No i ta od kaczki i basenu tez.

No i Agniesia.... tzn Mazur

i re: to znaczy tez Czarna

Dnia 2025-07-02 o godz. 15:33 ~realista7201velCzysc napisał(a):

> Oj tam, w koncu sluzby wiedza wiecej niz insajdzerzy jak pisza :)

nie służby a biały wywiad ha ha...

ale przypomniał mi się przypadek Indaru, Kijów, wielu było w szoku jak podałem najazda "chłopców złych z Belize", oczy otwierali na Polnej 21 w Gdyni.

• Re: i co dalej, bo jakos nie chce spadac? Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.44.*]
    Oni normalnie strasza. Dzisiaj Jacus tez napisal, ze „nie jestem anonimowy”.

Zenujace, dla paru miedziaków
    Dnia 2025-07-02 o godz. 15:55 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):
    > Oni normalnie strasza.

Indar z Kijowa to urkaiński zakład produkcji insuliny zwierzęcej i udziały mial w nim Bioton , a na Łuku Kurskim w Orle był Bioton Wostok. Wy chyba widząć w wiadomościach putina chowacie się pod łóźko. To już psychoza ale to normalka że może za dużo widzę.
  • to juz nie pierwszy raz jak piszesz ze ruskich wynajmiesz Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    Dnia 2025-07-02 o godz. 15:52 ~LUx napisał(a):

>
    > ale przypomniał mi się przypadek Indaru, Kijów, wielu było w szoku jak podałem najazda "chłopców złych z Belize", oczy otwierali na Polnej 21 w Gdyni.
    >

co ma byc to bedzie, jesli mam odejsc z tego padolu, to odejde bez zalu. Mialem piekne zycie.
    Nie boje sie kolego niemiecki

Dawaj

• Re: to juz nie pierwszy raz jak piszesz ze ruskich wynajmiesz Autor: ~LUx [23.237.210.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=EN6QHcKGuic
    Rotaru Sofia Odin Na Svete

Не хочу я знать последних новостей,
    Провожу я всех непрошеных гостей

Real, piękny tytuł ha ha
[x]
PKPCARGO -1,44% 13,01 2025-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.