Dnia 2025-07-02 o godz. 14:31 ~realista7201velCzysc napisał(a): > Nie UDAO sie?
a w jakim ty filmie żyjesz, przerwa w Walnym, nic się nie wydarzy specjalnego, najpierw DFE i TFI może wyjdą a na koniec po owym wyjściu po angielsku może OFE...
Oczywiście widząc chyba uda a nie że coś się nie udało odp. forum na proste pytanie:
jakim prawem insiderzy mogą nabywać akcje, skoro oni propozycje układowe znają a rynek kapitałowy niestety nie.
Dnia 2025-07-02 o godz. 14:42 ~LUx napisał(a): > > jakim prawem insiderzy mogą nabywać akcje, skoro oni propozycje układowe znają a rynek kapitałowy niestety nie.
Dnia 2025-07-02 o godz. 14:42 ~LUx napisał(a): > Dnia 2025-07-02 o godz. 14:31 ~realista7201velCzysc napisał(a): > > Nie UDAO sie? > > a w jakim ty filmie żyjesz, przerwa w Walnym, nic się nie wydarzy specjalnego, najpierw DFE i TFI może wyjdą a na koniec po owym wyjściu po angielsku może OFE... > > Oczywiście widząc chyba uda a nie że coś się nie udało odp. forum na proste pytanie: > > jakim prawem insiderzy mogą nabywać akcje, skoro oni propozycje układowe znają a rynek kapitałowy niestety nie.
> przecież twierdzisz że i tak spadnie to co się martwisz że kupują
> > jakim prawem insiderzy mogą nabywać akcje, skoro oni propozycje układowe znają a rynek kapitałowy niestety nie. > > > przecież twierdzisz że i tak spadnie to co się martwisz że kupują
tak, a gdzie masz taki wpis? ja wyznaję wyższeść mego modelu i dyskontuję go odpowiednio.
Marcin W. dokonał transakcji https://www.bankier.pl/wiadomosc/PKP-CARGO-S-A-W-RESTRUKTURYZACJI-Nabycie-akcji-przez-osobe-nadzorujaca-8972093.html
01.07.25 1016 sztuk po 15,94 zł za 16.195,04 zł
a mi jest obojętne czy nabywają czy zbywają, dostęp do informacji jest nie fair, RB 52 to jest kpina, aż tak bardzo boją się zmierzenia z ich propozycjami bo sam plan z grubsza oceniono, a teraz jak UE przyśpiesza z planami to już tylko uśmiech.
Uważam że rynek kapitałowy ma prawo poznać szczegóły propozycji układowych albo insiderzy niech przestaną z tą agitką ..
Dnia 2025-07-02 o godz. 15:16 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > no wlasnie, tu się qgen wysypał - nie ze spadnie, ale dlaczego Wojewodka wie wiecej :) > > brawo Qgen
Proste pytanie a RB 52 podpisywał Paweł M. a ten wg akt. ceny giełdowej wszyste transkacje ma in minus. Pytanie było o symetrię w dostępie do informacji tj. propozycji układowych, Zarządca sądowy No 772 w jakiś sposób plan opisała i podała wg niej kamienie węgielne i to nic jak się je ocenia.
Dnia 2025-07-02 o godz. 15:55 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > Oni normalnie strasza.
Indar z Kijowa to urkaiński zakład produkcji insuliny zwierzęcej i udziały mial w nim Bioton , a na Łuku Kurskim w Orle był Bioton Wostok. Wy chyba widząć w wiadomościach putina chowacie się pod łóźko. To już psychoza ale to normalka że może za dużo widzę.
> > ale przypomniał mi się przypadek Indaru, Kijów, wielu było w szoku jak podałem najazda "chłopców złych z Belize", oczy otwierali na Polnej 21 w Gdyni. >
co ma byc to bedzie, jesli mam odejsc z tego padolu, to odejde bez zalu. Mialem piekne zycie. Nie boje sie kolego niemiecki