• 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki.. ;) Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    j/w
  • Re: 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki.. Autor: ~321 [31.0.93.*]
    Nie obwiniam obroty i tak nizsze niz dzień wcześniej gdy byly wzrosty nawet nie ma polowy.

Wszyscy czekają na rozstrzygnięcie wniosku FIK który powinien byc pozytywny bo PGM na też do zaoferowania miny
  • Re: 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki.. Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-07-02 o godz. 16:05 ~321 napisał(a):
    > Nie obwiniam obroty i tak nizsze niz dzień wcześniej gdy byly wzrosty nawet nie ma polowy.
    > >
    > > Wszyscy czekają na rozstrzygnięcie wniosku FIK który powinien byc pozytywny bo PGM na też do zaoferowania miny

Jutro i piątek ciąg dalszy spadków.. Chyba, że wpadnie jakiś komunikat. ;))
    FIK już rozdysponował kasę, dla PGM nie stykło.
    No i znów się mylisz właśnie MAP wspomniał na konferencji że są jeszcze 2 wnioski z czego jeden dotyczy pociskow 155mm

Jak zwykle mało wiesz o spółce dobrze ze dowiedziałeś się o dotacji nie szerz dezinformacji jak to masz w zwyczaju
  • Re: 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki.. Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-07-02 o godz. 16:22 ~321 napisał(a):
    > No i znów się mylisz właśnie MAP wspomniał na konferencji że są jeszcze 2 wnioski z czego jeden dotyczy pociskow 155mm
    > >
    > > Jak zwykle mało wiesz o spółce dobrze ze dowiedziałeś się o dotacji nie szerz dezinformacji jak to masz w zwyczaju

A mylisz się, z głównej puli PGM nic nie dostal
    Zanim rozpatrzą dwa wnioski od prywatnego sektora w tym PGM , minie trochę czasu a kurs będzie dużooooooo niżej.. ;;))
    Dnia 2025-07-02 o godz. 16:27 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2025-07-02 o godz. 16:22 ~321 napisał(a):
    > > No i znów się mylisz właśnie MAP wspomniał na konferencji że są jeszcze 2 wnioski z czego jeden dotyczy pociskow 155mm
    > > >
    > > > Jak zwykle mało wiesz o spółce dobrze ze dowiedziałeś się o dotacji nie szerz dezinformacji jak to masz w zwyczaju
    >
    > A mylisz się, z głównej puli PGM nic nie dostal
    > Zanim rozpatrzą dwa wnioski od prywatnego sektora w tym PGM , minie trochę czasu a kurs będzie dużooooooo niżej.. ;;))

Ale jak wiadomo, ty jesteś tu długoterminowo i śpisz spokojnie. Jak ruszą z prodkukcje na przełomie 26/27 r. kurs będzie w granicach 130- 150 zł . ;;))
    Choć niektórzy widzą tu i 200 zł.. ;;))
  • Re: 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki.. Autor: ~321 [83.17.199.*]
    masz tu klamczuszku 29 minuta i 18 sekunda obejrzyj sobie bo znow klamiesz ze nie ma wniosków mało tego mówią że będzie skarb panstwa wspolpracowal z sektorem prywatnym

https://www.youtube.com/live/ylsC-kBUyVQ 
    Dnia 2025-07-02 o godz. 16:35 ~321 napisał(a):
    > masz tu klamczuszku 29 minuta i 18 sekunda obejrzyj sobie bo znow klamiesz ze nie ma wniosków mało tego mówią że będzie skarb panstwa wspolpracowal z sektorem prywatnym
    > >
    > > https://www.youtube.com/live/ylsC-kBUyVQ 

A o czym ja pisałem w poprzednim postcie. Czytaj ze zrozumieniem, to nie boli .. ;;))
  • Re: 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki.. Autor: ~mm [185.22.136.*]
    A p.Daszek jak zwykle na wszystkich wątach pisze o spadkach.
  • Re: 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki.. Autor: ~321 [83.17.199.*]
    bo to peroniarz i manipulant za 8 zl za akcje to on sprzedalby swoja matke ;)
    Dnia 2025-07-02 o godz. 16:42 ~321 napisał(a):
    > bo to peroniarz i manipulant za 8 zl za akcje to on sprzedalby swoja matke ;)

Cieszę się, że tym postem poczułem się lepiej..
    A poza tym, nie próbuj zrozumieć czegoś co jest poza Twoim umysłem..
    CPAR już komunikował, że zwiększył zaangażowanie. bo dużo o tym pisałeś??;))
    Dnia 2025-07-02 o godz. 16:49 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2025-07-02 o godz. 16:42 ~321 napisał(a):
    > > bo to peroniarz i manipulant za 8 zl za akcje to on sprzedalby swoja matke ;)
    >
    > Cieszę się, że tym postem poczułem się lepiej..
    > A poza tym, nie próbuj zrozumieć czegoś co jest poza Twoim umysłem..
    > CPAR już komunikował, że zwiększył zaangażowanie. bo dużo o tym pisałeś??;))

Powinno być--- poczułeś się lepiej.. ;;))
    Dnia 2025-07-02 o godz. 16:40 ~mm napisał(a):
    > A p.Daszek jak zwykle na wszystkich wątach pisze o spadkach.

O jej, aż tak mnie doceniasz, że jestem na wszystkich wątkach.. ;;))
    Emocje ci sie udzielają, po wczorajszej ekscytacji. A pisałem wczoraj, nie na wszystkich wątkach, że to tylko chwilowa eksyctacja.. ;;))
  • Re: 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki.. Autor: ~mm [185.22.136.*]
    Pan 321 ma rację, ekscytacja i pobudzenie po Pana stronie, ja podchodze na spokojnie, a jedniodniowym milionerem nie jestem, spokój i cierpliwość, to wszystko.
    Dnia 2025-07-02 o godz. 16:50 ~mm napisał(a):
    > Pan 321 ma rację, ekscytacja i pobudzenie po Pana stronie, ja podchodze na spokojnie, a jedniodniowym milionerem nie jestem, spokój i cierpliwość, to wszystko.

Dziś założyłem jeden wątek, cyferkowy inwestor 321 wczoraj chyba z 10, dziś z niego ekstaza zeszła i zachowuje sie nad wyraz spokojnie..
    Ale wsparcie wam będzie potrzebne przez kilka następnych sesji, także wspierajcie się.. ;;))
    Daszku kłamczuszku a kto mówi że tacy jak ja nie kupuja tylko koszyk nastawiamy a ty naganiaj oj tak.

Może i zbijesz kurs niżej na małych obrotach ale wystarczy espi a kurs szybko idzie do góry tak jak pokazał to wczorajszy dzien
    Dnia 2025-07-02 o godz. 17:02 ~321 napisał(a):
    > Daszku kłamczuszku a kto mówi że tacy jak ja nie kupuja tylko koszyk nastawiamy a ty naganiaj oj tak.
    > >
    > > Może i zbijesz kurs niżej na małych obrotach ale wystarczy espi a kurs szybko idzie do góry tak jak pokazał to wczorajszy dzien

Gratuluję pojemnego koszyczka., niebawem będzie większa dostawa. ;;))
    A CPAR już komunikował, że nabywał akcje po 18 czerwca, czy tylko wciskałeś bajeczkę nieświadomym inwestorom? ;;))
  • Re: 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki.. Autor: ~ja [91.150.207.*]
    Wczorajsze info było po prostu DENNE, ale niektórzy dali się omamić.
[x]
GNSA -0,63% 15,66 2025-09-18 17:02:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.