Dnia 2025-07-02 o godz. 16:05 ~321 napisał(a): > Nie obwiniam obroty i tak nizsze niz dzień wcześniej gdy byly wzrosty nawet nie ma polowy. > > > > Wszyscy czekają na rozstrzygnięcie wniosku FIK który powinien byc pozytywny bo PGM na też do zaoferowania miny
Jutro i piątek ciąg dalszy spadków.. Chyba, że wpadnie jakiś komunikat. ;)) FIK już rozdysponował kasę, dla PGM nie stykło.
Dnia 2025-07-02 o godz. 16:22 ~321 napisał(a): > No i znów się mylisz właśnie MAP wspomniał na konferencji że są jeszcze 2 wnioski z czego jeden dotyczy pociskow 155mm > > > > Jak zwykle mało wiesz o spółce dobrze ze dowiedziałeś się o dotacji nie szerz dezinformacji jak to masz w zwyczaju
A mylisz się, z głównej puli PGM nic nie dostal Zanim rozpatrzą dwa wnioski od prywatnego sektora w tym PGM , minie trochę czasu a kurs będzie dużooooooo niżej.. ;;))
Dnia 2025-07-02 o godz. 16:27 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-07-02 o godz. 16:22 ~321 napisał(a): > > No i znów się mylisz właśnie MAP wspomniał na konferencji że są jeszcze 2 wnioski z czego jeden dotyczy pociskow 155mm > > > > > > Jak zwykle mało wiesz o spółce dobrze ze dowiedziałeś się o dotacji nie szerz dezinformacji jak to masz w zwyczaju > > A mylisz się, z głównej puli PGM nic nie dostal > Zanim rozpatrzą dwa wnioski od prywatnego sektora w tym PGM , minie trochę czasu a kurs będzie dużooooooo niżej.. ;;))
Ale jak wiadomo, ty jesteś tu długoterminowo i śpisz spokojnie. Jak ruszą z prodkukcje na przełomie 26/27 r. kurs będzie w granicach 130- 150 zł . ;;)) Choć niektórzy widzą tu i 200 zł.. ;;))
masz tu klamczuszku 29 minuta i 18 sekunda obejrzyj sobie bo znow klamiesz ze nie ma wniosków mało tego mówią że będzie skarb panstwa wspolpracowal z sektorem prywatnym
Dnia 2025-07-02 o godz. 16:35 ~321 napisał(a): > masz tu klamczuszku 29 minuta i 18 sekunda obejrzyj sobie bo znow klamiesz ze nie ma wniosków mało tego mówią że będzie skarb panstwa wspolpracowal z sektorem prywatnym > > > > https://www.youtube.com/live/ylsC-kBUyVQ
A o czym ja pisałem w poprzednim postcie. Czytaj ze zrozumieniem, to nie boli .. ;;))
Dnia 2025-07-02 o godz. 16:42 ~321 napisał(a): > bo to peroniarz i manipulant za 8 zl za akcje to on sprzedalby swoja matke ;)
Cieszę się, że tym postem poczułem się lepiej.. A poza tym, nie próbuj zrozumieć czegoś co jest poza Twoim umysłem.. CPAR już komunikował, że zwiększył zaangażowanie. bo dużo o tym pisałeś??;))
Dnia 2025-07-02 o godz. 16:49 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-07-02 o godz. 16:42 ~321 napisał(a): > > bo to peroniarz i manipulant za 8 zl za akcje to on sprzedalby swoja matke ;) > > Cieszę się, że tym postem poczułem się lepiej.. > A poza tym, nie próbuj zrozumieć czegoś co jest poza Twoim umysłem.. > CPAR już komunikował, że zwiększył zaangażowanie. bo dużo o tym pisałeś??;))
Dnia 2025-07-02 o godz. 16:40 ~mm napisał(a): > A p.Daszek jak zwykle na wszystkich wątach pisze o spadkach.
O jej, aż tak mnie doceniasz, że jestem na wszystkich wątkach.. ;;)) Emocje ci sie udzielają, po wczorajszej ekscytacji. A pisałem wczoraj, nie na wszystkich wątkach, że to tylko chwilowa eksyctacja.. ;;))
Pan 321 ma rację, ekscytacja i pobudzenie po Pana stronie, ja podchodze na spokojnie, a jedniodniowym milionerem nie jestem, spokój i cierpliwość, to wszystko.
Dnia 2025-07-02 o godz. 16:50 ~mm napisał(a): > Pan 321 ma rację, ekscytacja i pobudzenie po Pana stronie, ja podchodze na spokojnie, a jedniodniowym milionerem nie jestem, spokój i cierpliwość, to wszystko.
Dziś założyłem jeden wątek, cyferkowy inwestor 321 wczoraj chyba z 10, dziś z niego ekstaza zeszła i zachowuje sie nad wyraz spokojnie.. Ale wsparcie wam będzie potrzebne przez kilka następnych sesji, także wspierajcie się.. ;;))
Dnia 2025-07-02 o godz. 17:02 ~321 napisał(a): > Daszku kłamczuszku a kto mówi że tacy jak ja nie kupuja tylko koszyk nastawiamy a ty naganiaj oj tak. > > > > Może i zbijesz kurs niżej na małych obrotach ale wystarczy espi a kurs szybko idzie do góry tak jak pokazał to wczorajszy dzien
Gratuluję pojemnego koszyczka., niebawem będzie większa dostawa. ;;)) A CPAR już komunikował, że nabywał akcje po 18 czerwca, czy tylko wciskałeś bajeczkę nieświadomym inwestorom? ;;))