Teraz atakują prezesa. Wcześniej wymyślili że w złej sytuacji jest Novina bo ma ujemne przepływy finansowe, a to tylko oznacza że spółka zwiększyła ilość udzielonych pożyczek. Tu w każdej chwili będzie pompa, jak nie dziś to jutro, za tydzień, dwa lub miesiąc. Taka kapitalizacja nie jest w stanie się zbyt długo utzymać, zwłaszcza że spółka ma zamiar poszerzyć zakres swojej działalnośi. Tutaj +50% w jeden dzień nie będzie żadnym zaskoczeniem.
Zobacz ile spółka ma obecnie kasy a ile miała 3 lata temu, czyli prezes wie co robi. Ja siedzę tu od lat i zarabiam krocie. Ostatnie dwa lata tylko lepsze strzały ci opiszę. 2023 - kupione za 50gr + gratisowe sprzedane za 1,7zł. Potem kupione za 60gr i sprzedane za 1,1zł. 2024 - kupione za 70gr + z emisji za 40gr. Sprzedane za 1zł. Potem kupiłem za 80gr a sprzedałem za 1,4zł. Kilkukrotnie kupione za 1,06zł i sprzedawałem powyżej 1,3zł. Słabo nie jest jak dla mnie. A obecnie czekamy na wejście w branżę militarną. Jestem ciekaw za ile sprzedam kupione za 75gr. Wszedzie jestem gdzie się da zarobić, a w przypadku Noviny w tej cenie mogę stwierdzić że nie da się nie zarobić. I tyle chłopaku mam ci do powiedzenia
tak tak tylko w miedzyczasie mial byc lockup dluzej nagle zmienil, skup akcji ktory obiecuje juz od roku , dywidenda tez nie ma i sprzedal wszystkie akcje takze mi sie zapalila czerwona lampka . Te mialem akcje i na nich nie stracilem tylko chodzi o to ze pan Konopka patrzy sie tylko na siebie i nic sie u niego nie zmienilo a to ja czy ty jako inwestor dajemy mu kapital do zarabiania takze a on tego nie docenia
Takich jak ty z lampkami czerwonymi było pełno przez te lata. Wpierw pisali że prezes to złodziej a spółka bankrut a jak skoczyło o +300% to pisali że trzeba brać bo promocja. Podziękuję ci jednak za twoje rady