• Ja się pytam Autor: ~niemota [31.0.77.*]
    Gdzie ta gra )))???
  • Re: Ja się pytam Autor: ~gdhej [89.77.241.*]
    jest sprawdzana przez wydawce i prolog zostanie wydany pewnie na dniach.
  • Re: Ja się pytam Autor: ~odpowiedź [185.161.93.*]
    Cześć koledzy. O to chodzi w tej całej spekulacji, czy gra Dark Moon zostanie wydana, czy szybciej studio upadnie/ anuluje premierę.

Jeśli ją w końcu wydadzą, po X czasie przesuwania premiery to będzie zysk. Jeżeli jej nie ukończą i studiu upadnie - strata 100%

Przynajmiej ja tak to widzę, akcje czy mam od ok trzech lat i mam 56% na minusie, nie uśredniam, ani też nie sprzedaje - po prostu czekam, bo jestem uparty i liczę, że się doczekam wydania Dark Moon.
  • Re: Ja się pytam Autor: ~kp [5.184.83.*]
    Robią grę 5 lat, nie jest tak, że jej nie ukończą, dogadują się teraz nad datą premiery. Nie siej fermentu

Lepiej żeby gra wyszła doszlifowana później niż szybciej ale w formie gniota jakich pełno ta spółka wypuściła z widocznym skutkiem...
  • Re: Ja się pytam Autor: ~Franek [93.159.20.*]
    Doszlifowanie a Jujubee to są wykluczające się pojęcia
  • Re: Ja się pytam Autor: vacarius [37.47.250.*]
    Hity się robi więcej niż 5 lat i przesuwa premierę o rok albo więcej. Tak robił CDR z wieśkiem 3. A jujubee nie morze? Mała spółka bez kasy?
  • Re: Ja się pytam Autor: vacarius [37.47.250.*]
    Tak samo też Leonardo Da Vinczi nigdy nie pokazał nie dokonczonego obrazu. Czasem nawet zniszczył jakiś swój obraz. Gdy wydawca tego obrazu co za niego płacił chciał go pokazać. Leonardo da vinci powiedział obraz do niczego namaluje drugi. Nigdy nie poganajcie artystów! Jeśli chcecie arcydzieło!
  • Re: Ja się pytam Autor: ~Ola [91.90.160.*]
    morze czy może ? Analfabetyzm czy alkohol?
[x]
JUJUBEE 2,89% 1,00 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.