A ile stawiasz, ja obstawiam między 25 a 35. Duży potencjał do wzrostu, ale ciężko obstawiać jaki będzie kurs np 12 m. od debiutu, ale faktem będzie że Satrev stanie się 3 spółką z obszaru space, która będzie notowana.
Wszystko zależy od rozwoju, czy rzeczywiście będą generować zysk jak podają w prognozach jeśli tak to będzie wyżej jeśli nie to myślę że i tak dobije miedzy 15-20 zł się zacznie mocna konsolidacja po debiucie
Tylko jeśli między czasie: - nie skorzystali z prawa poboru - wówczas 109+3 = 56 (a są i tacy którzy w poborze dodatkowym objęli więcej niż 1 do 1 = jeszcze niższa cena)
I wcześniej / teraz nie dokupili tańszy akcji od tych którzy już nie chcą / nie mogą czekać na debiut
To jest fajna informacja! Czyli będzie w granicach 100 zł. W listopadzie 2024 roku SatRev, wraz z REAKTO i REAKTO Drone Services, przy wsparciu JRH ASI oraz AMM Global, ogłosiły plan utworzenia holdingu o wartości przekraczającej miliard złotych. Celem tego przedsięwzięcia jest integracja technologii satelitarnych i dronowych, oferując kompleksowe systemy obserwacyjne dla klientów rządowych i komercyjnych na całym świecie. Obecnie toczą się intensywne prace nad realizacją tego wspólnego projektu. https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20250227/satrev-zmierza-do-notowan-na-newconnect-porozumienie-z-ecl
Jak widać temat jest bardzo aktualny i na czasie drony , satelity! Tu zapowiada się mega zarobek We wrześniu kurs zaskoczy nas wszystkich Ja zamierzam dokupić pod korek