• Jest dobrze Autor: ~Nowy [37.31.159.*]
    Z tylko jednego kanału sprzedażowego Cave crave najpewniej zarobił już ćwierć miliona PLN w niecały tydzień. Ja przyjmuje że jedna ocena na stronie = 70 sprzedanych kopii gry po około 10$ na czysto.
    Ocen przybywa w przyzwoitym tempie (5-10 dziennie). Sprzedaż gry się utrzymuje, promocja jest prowadzona dobrze. Medialny coverage jest spory a kolejny kanał sprzedaży już w tym miesiącu. Do tego doliczmy premierę Besiege oraz wciąż płynące zyski z Thiefa i mamy spółkę gamingową z solidnym cashflow, dobrymi tytułami do rozwijania i (jak się zaraz okaże) niską wyceną.
    Pozdrawiam starych akcjonariuszy!
  • Re: Jest dobrze Autor: ~kret [217.96.134.*]
    Dnia 2025-07-01 o godz. 18:06 ~Nowy napisał(a):
    > Z tylko jednego kanału sprzedażowego Cave crave najpewniej zarobił już ćwierć miliona PLN w niecały tydzień. Ja przyjmuje że jedna ocena na stronie = 70 sprzedanych kopii gry po około 10$ na czysto.
    > > Ocen przybywa w przyzwoitym tempie (5-10 dziennie). Sprzedaż gry się utrzymuje, promocja jest prowadzona dobrze. Medialny coverage jest spory a kolejny kanał sprzedaży już w tym miesiącu. Do tego doliczmy premierę Besiege oraz wciąż płynące zyski z Thiefa i mamy spółkę gamingową z solidnym cashflow, dobrymi tytułami do rozwijania i (jak się zaraz okaże) niską wyceną.
    > > Pozdrawiam starych akcjonariuszy!

Piękna opowieść :) dawaj dalej , może jeszcze coś spadnie ?
  • Re: Jest dobrze Autor: ~Qb [188.146.160.*]
    Ujawnia sprzedaż to dopiero się dowiemy, teraz to wróżenie z fusów.
    No i szkoda że nie można podejrzeć jak na Steam wykresów, to by nam pomogło. Dopiero przy Gemini się dowiemy bo to też w tym roku, niedługo po Besiege. Firma zbuduje sobie portfolio i z czasem -mam nadzieje- wejdzie na wyższy poziom tworzenia gier (chociaż jak na swoją skalę i tak da już wysoko). Po CC świetnie by było jakby wydali coś z nurkowaniem, bliźniaczy pomysł i buduje wizerunek
    Ale CC tylko 4.4 gwiazdki
[x]
3RGAMES -0,86% 0,92 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.