niby tak ale zal człowieka sciska, że nie oddał po 240 i nie podszedł na drugi krąg chociaż spadzie krzyczały że ziemia blisko, cóż my chociaż mamy jeszcze czas
A po raz 6 padło twoje 210. Teraz gdzie będziecie bronić? 170 czy 150? TA jest średniakiem i to nie jest powód do kupna tego waloru, dlatego kurs powoli się obsuwa i dalej będzie się obsuwał.
Dnia 2025-07-06 o godz. 11:17 ~Nowy napisał(a): > A po raz 6 padło twoje 210. Teraz gdzie będziecie bronić? 170 czy 150? TA jest średniakiem i to nie jest powód do kupna tego waloru, dlatego kurs powoli się obsuwa i dalej będzie się obsuwał.
za niedzielny wpis ile płacą? Czy to jest 5zL na rękę,czy brutto?
Nic nie płacą, bo ja tego waloru nie tknę w tej chwili. Czekam na Twom2 czy remake FP1. Wtedy wejdę. No chyba że jakimś cudem wydadzą 3 hiciora. Ale wy siedźcie tutaj, w końcu większość musi tracić aby garstka zarobiła.
A ja dokupuję. Kolejne interesujące mnie poziomy to ok. 200 zł i następnie 190 zł. Niżej nie powinno spaść. Zbyt dobre oceny zbiera gra i sprzedaż też powyżej moich oczekiwań. Remake The Alters to kolejna ciekawa opcja na przyszłość. Tak więc spółka ma 3 mocne IP: Frostpunk, TWOM, The Alters. Wycena rynkowa: ok. 500 mln zł...