• walne c.d. Autor: ~Qubi [45.159.165.*]
    Niestety, w poprzednim wątku ucina posty lub nie dodaje wcale. Jeszcze parę luźnych stwierdzeń z walnego: cena za PP 10 mln zł plus, jeżeli na rynku amerykańskim 10 mln $; cena za CC minimum 100 mln $; Prezes potwierdził, że w żadną dystrybucję w CC nie wchodzą, chociaż mają takie zapytania. Odnośnie finansów Prezes zobowiązał się wspomóc spółkę jeżeli będzie taka potrzeba kwotą ze sprzedaży akcji dr. Steca; nie było mowy w jakiej formie ta pomoc miałaby być. Niektóre firmy, które pytają o CC są też zainteresowane AC. Odbyło się jedno spotkanie z FDA dotyczące AC. Koszty poniesione do tej pory na AC można rozliczyć z przyznanej dotacji. Badania kliniczne CC planują zakonczyć w lipcu, został jeden pacjent do zrekrutowania. Bydgoszcz narazie 0 pacjentów. Pacjenci, którzy są po okresie obserwacji (9 osób) czują się dobrze. Prezes podkreślił jak dużą wartość dodaną spółka posiada w osobie dr. Suwalskiego, m.in. ułatwiony dostęp do osób decyzyjnych z big techów. Były zarzuty odnośnie słabej komunikacji z inwestorami. Prezes zachęcał do kontaktu bezpośrednio z nim, kilka osób wzięło nr telefonu bezpośrednio do Prezesa. Ogólne wrażenie po walnym neutralne plus.
  • Re: walne c.d. Autor: ~mistrzu [31.182.255.*]
    skoro prezes dał swój numer telefonu to poczuł się pewny :)
  • Re: walne c.d. Autor: ~Jony [46.112.114.*]
    Tak potwierdzam dostałem telefon od prezesa
  • Re: walne c.d. Autor: ~Tim [31.60.227.*]
    Z jakim prawdopodobieństwem oceniasz możliwość kolejnej emisji
  • Re: walne c.d. Autor: ~Jony [185.234.91.*]
    Do listopada raczej nie potem zostaje jeszcze Stecowe ponad 3 mln prezes powiedział jak będzie żle uruchomi .do tego dochodzi temat MM rozważają współprace z jakąś firmą która wyłoży kasę .więc do końca roku raczej nie będzie emisji prezes w rozmowie zemną jest bardzo zmotywowany żeby sprzedać PP tym bardziej że medi po targach w Stambule została bardzo zauważona przez inwestorów zagranicznych
    Błąd nie zagranicznych tylko medycznych
  • Re: walne c.d. Autor: ~mistrzu [31.182.255.*]
    też zauważyłem, że po Stambule powiało dużym optymizmem. I od tego wydarzenia pojawił się popyt i ktoś zaczął kupować akcje a kurs wtedy oscylował na poziomie 7 zł.
    Jeszcze jeden wątek dotyczący sprzedaży CC dopytywałem się prezesa za jaką cenę chcą sprzedać prezes wiadomo nieodpowie na takie pytanie ale dowiedziałem się że niżej niż 100 mln USD nie zejdą to jest Minimum.po targach i rozpoznawalności prof Suwalskiego jestem teraz spokojny o sprzedaż CC
  • Re: walne c.d. Autor: ~Stachu [46.187.205.*]
    Badań klinicznych raczej nie zakończą w lipcu, bo musi minąć pół roku obserwacji od operacji ostatniego pacjenta.
    Chyba że mowa o lipiec 2026 :D
    Co mają wspólnego badania kliniczne z certyfikacją FDA CC w USA.
  • Re: walne c.d. Autor: ~Stachu [46.187.205.*]
    A czy ja coś pisałem o FDA? Odpowiadam tylko na posta, w którym ktoś pisze że badania kliniczne zakończą się w lipcu co jest niemożliwe
  • Re: walne c.d. Autor: ~Qubi [45.159.165.*]
    Każdy kto ma cokolwiek wspólnego ze spółką domyślił się, że chodzi o rekrutację pacjentów. Fakt, zapis niespójny, nie ma co drążyć.
[x]
MEDINICE -6,25% 12,00 2025-09-29 17:03:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.