• ile dzisiaj na miunusie Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    Ile na koniec? 3%
  • Re: ile dzisiaj na miunusie Autor: ~Marceli [31.11.211.*]
    I co głupio ci nagonie na spadki????
  • Re: ile dzisiaj na miunusie Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Witam wszystkich do ps. Marceli ps.obiektywny nie jest żadnym naganiaczem na spadki jest ok . Tu każdemu z nas powoli się ulewa i puszczają nerwy , czasem coś chlapniemy słowem pisanym. Kurs powinien być dziś na poziomie 12 zł a 15 zł a jest 5zł . posiadam akcje od około 3.5 roku mam też tego dosyć. Życzę każdemu mega zarobku i szacun dla WAS za wytrwałość.
  • Re: ile dzisiaj na miunusie Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    Pozdrawiam wolf. Szacunek
  • Re: ile dzisiaj na miunusie Autor: ~ktos [5.173.151.*]
    Z jakiego powodu kurs miałby być na poziomie 15 zł? Nie widzisz, że prezes kłamie od kilku lat?
  • Re: ile dzisiaj na miunusie Autor: ~boly [188.146.170.*]
    Kiedyś oglądałem w TV jak pan Piotr Kuczyński mówił do dyr.analiz
    TFI ( analizowali spółke) ,że
    cytuje:
    ....przecież możecie zrobić żeby
    spółka urosła..
    morał z tego, że MY jako ZIN
    też możemy bujać kursem
  • Re: ile dzisiaj na miunusie Autor: ~Karolina [185.141.137.*]
    Boly zejdź na ziemię,żeby bujać kursem tutaj to musisz mieć w portfelu co najmniej, luźnych 50 baniek, a i to nie wiem czy nie za mało, tu jest ff ponad 60 % !
    Utopić kasę,po to by ktoś wyszedł wyżej a potem cię powiesi na haku? I zasypie akcjami, zwalając kurs,
    Ryzyko zbyt wielkie
    Tworzyć spółdzielnie? też ryzyko, żeby tak współpracować , to muszą być osoby zaufane, nie przypadkowe i umiejętność kreowania rynku, a tu ewidentnie jakiś szpecą siedzi i tym kieruje, kto tu jest od paru lat to doskonale wie o czym mówię, 1231 i znów w dół , tak jak to robił w zeszłych latach, a ręki bym uciąć se nie dała , czy dalej ipopema nie łączą paluszków w kursie i dlatego jest jak jest, pożyczali se akcje w okolicach 14 zet ? Pożyczali, kurs uwalili na ile chcieli ? A potem że niby tajemniczy inwestor ! Szubrawcy jedni!
  • Re: ile dzisiaj na miunusie Autor: ~boly [188.146.171.*]
    Kar wszystko się zgadza ,ja tu jestem nowy , staram się poznać
    spółeczka-perełeczke.
    Jedno co mi się rzuciło w oko to to , że trzeba ją mieć na oku i w papierach.
    Chyba w nią wierzę:)
  • Re: ile dzisiaj na miunusie Autor: ~ktos [5.173.151.*]
    Żeby podnieść kurs, musieliby być chętni do kupowania. A tych brak, ponieważ spółka znana jest tylko z "mamy lek, mamy inwestora, mamy umowy, mamy molekułę, mamy CBR, mamy fabrykę, mamy zysk". Okazało się, że cały czas jednak nie mamy, a do tego spółka musiała wziąć kredyt na bieżącą działalność. Tak jest dobrze w SVE.
[x]
SNTVERSE -0,95% 3,12 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.