• Kto jest naganiaczem Autor: ~mrfiesta [37.30.2.*]
    Pisałem że będzie pewnie pozew o emisje nikt mi nie wierzył
  • Re: Kto jest naganiaczem Autor: ~Analityk [5.173.28.*]
    To pewnie jakiś inwestor, który kupował akcje w emisji publicznej po 33 zł próbuje działać na szkodę spółki.

• Re: Kto jest naganiaczem Autor: ~mrfiesta [37.30.2.*]
    Z ilością teraz 5195 a wtedy z 1akcja jasne i czemu prezes się nie dogadal w ugidzie z tą 1akcja by dziś świętował okradanie nas po 4zl więc walka będzie
  • Re: Kto jest naganiaczem Autor: ~123456grecki [46.112.64.*]
    Kto to jest i po co to robi?
  • Re: Kto jest naganiaczem Autor: ~123456grecki [46.112.64.*]
    O ile przy tamtej blokadzie to miało sens ale teraz?
    Nie wiem 1osoba była na walnym Wniosek żeby wiecej osób chodziło interesowało się. Dwa że przez lata prezes też nie jest święty prawie z każdym ma na pieńku więc cóż się dziwić. Dodam osobiście że mógłby zrezygnować z emisji dla siebie i potraktować wszystkich na równi jakby miało być uczciwie.Nie mówię o Euvic oczywiście. Za rok jak sąd odblokuje to po co już będzie emisja jak spolka prawdopodobnie będzie w innym położeniu długi spadną bo muszą. A kto wytrwa do końca zobaczy prawdziwa wartość tych akcji.
  • Re: Kto jest naganiaczem Autor: ~Analityk [5.173.196.*]
    Opóźnienie emisji 10% nowych akcji to nie jest zła informacja.
    Euvic może kupić sobie akcje Komputronik od prezesa, ewentualnie na rynku.
    Pytanie czy chce kupić bo po 5.02 może pomarzyć Prezes też nie puści znając życie tracąc udział a pierwsze infa o nabyciu z rynku pewnie wpłyną na kurs Musiałby szybko kupować co lezy na podaży Ja tam poczekam choćby długi czas.
    Mi też sie nie spieszy.

List intencyjny zawiera zapis, że oprócz akcji serii G, "EUVIC deklaruje wolę nabycia pakietu 490.000 akcji Spółki od WBi i/lub wskazanych przez niego innych akcjonariuszy. Transakcja ma nastąpić po skutecznym zapewnieniu Nowych Limitów w wysokości co najmniej 15 mln zł, sprzedaż ma się odbyć po cenie jednostkowej 5,00 zł za akcję. Na nabywane akcje obowiązywać będzie 12-miesięczny lock-up."
    Tak ale co ty myślisz że jak nie dojdzie do emisji prezes coś ci z dotychczasowej ilości sprzeda A jak mamy czekać rok na wyrok sądu to też już jestem za tym niech wcale nie będzie. I tak 50%juz długów spłacone co niektórzy wrozyli dawno bankructwo
    Prezesowi bardzo zależy nie tylko na dodatkowej kasie z emisji ale przede wszystkim na klientach Euvic.
    Dlatego może na razie sprzedać troche własnych akcji a później sobie odkupi z emisji serii G.
    Na razie spółka ma zapewnione finansowanie dzięki umowie z Kuke.
    Nie sprzeda mogę się założyć a jeśli nawet w życiu nie po cenie emisji
  • Re: Kto jest naganiaczem Autor: ~Analityk [5.173.28.*]
    Jeżeli akcje były sprzedawane po 39,1 zł (emisja publiczna) i po 33 zł (emisja prywatna) to teraz można je odkupić po 5, 6 czy 7 zł.
    W dłuższym terminie ich wartość powinna rosnąć.
[x]
KOMPUTRON -0,39% 5,14 2025-10-06 16:02:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.