Dnia 2025-07-01 o godz. 13:51 ~321 napisał(a): > Przyciągną nowy kapital i inwestorów > > > > https://www.pb.pl/pgm-wznawia-produkcje-min-przeciwpiechotnych-akcje-spolki-gwaltownie-rosna-1244429
Bystry jesteś, bankier wrzucił ten wątek PB na forum PGM o 11,09, a wcześniej wątek z ogólną informację o 10. 49.. Brawo za spotrzegawczość, trwało to prawie 3 h, ale udało się.. ;;))
Dnia 2025-07-01 o godz. 14:11 ~321 napisał(a): > Ja nie Googlam tak jak ty i szukam każdej informacji aby się przyczepić pluc i celowo zanizac kurs. > > > > Jak zauważyłeś 3h temu to czemu nie wrzuciłeś to na forum? > > > > Forum to miejsce gdzie powinniśmy sie dzielić merytorycznymi informacjami o spółce a nie kłamać tak jak ty o pilnych emisjach czy braku wniosku do FIK > > > > Widać jakie masz intencje. > > > > Pomine fakt że powinniśmy im kibicować w końcu to spolka która zadba o nasze bezpieczeństwo produkując miny i pociski tak potrzebne w czasie W. > > > > Naprawdę kibicowanie że się im nie uda jest delikatnie mówiąc niesmaczne. A tu tylu trolli i peroniarzy którzy to robia
Wątki PB wrzucone na forum PGM przed 11 i chwilę po 11.00 a ten pyta czemu nie wrzuciłem na forum. ha haaaaaaaaaa
Dnia 2025-07-01 o godz. 14:20 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-07-01 o godz. 14:11 ~321 napisał(a): > > Ja nie Googlam tak jak ty i szukam każdej informacji aby się przyczepić pluc i celowo zanizac kurs. > > > > > > Jak zauważyłeś 3h temu to czemu nie wrzuciłeś to na forum? > > > > > > Forum to miejsce gdzie powinniśmy sie dzielić merytorycznymi informacjami o spółce a nie kłamać tak jak ty o pilnych emisjach czy braku wniosku do FIK > > > > > > Widać jakie masz intencje. > > > > > > Pomine fakt że powinniśmy im kibicować w końcu to spolka która zadba o nasze bezpieczeństwo produkując miny i pociski tak potrzebne w czasie W. > > > > > > Naprawdę kibicowanie że się im nie uda jest delikatnie mówiąc niesmaczne. A tu tylu trolli i peroniarzy którzy to robia > > Wątki PB wrzucone na forum PGM przed 11 i chwilę po 11.00 a ten pyta czemu nie wrzuciłem na forum. ha haaaaaaaaaa
A i dziękuje, że doceniasz mój spryt, że to niby ja wrzuciłem do Espi komunikaty o nowych emisjach, które mają być wprowadzone do obrotu na NC. . Jak ty mnie cyferkowy teraz zaimponowałeś.. ;))