• Pisza o PGM w Pb Autor: ~321 [31.0.74.*]
    Przyciągną nowy kapital i inwestorów

https://www.pb.pl/pgm-wznawia-produkcje-min-przeciwpiechotnych-akcje-spolki-gwaltownie-rosna-1244429
  • Re: Pisza o PGM w Pb Autor: ~Ryszard [37.248.220.*]
    Pięknie. 321 spotykamy się w grudniu 2026 przy kursie 200 i ostro śmiejemy się z troli co teraz piszą że spadnie poniżej 15
  • Re: Pisza o PGM w Pb Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-07-01 o godz. 13:51 ~321 napisał(a):
    > Przyciągną nowy kapital i inwestorów
    > >
    > > https://www.pb.pl/pgm-wznawia-produkcje-min-przeciwpiechotnych-akcje-spolki-gwaltownie-rosna-1244429

Bystry jesteś, bankier wrzucił ten wątek PB na forum PGM o 11,09, a wcześniej wątek z ogólną informację o 10. 49..
    Brawo za spotrzegawczość, trwało to prawie 3 h, ale udało się.. ;;))
  • Re: Pisza o PGM w Pb Autor: ~321 [31.0.74.*]
    Ja nie Googlam tak jak ty i szukam każdej informacji aby się przyczepić pluc i celowo zanizac kurs.

Jak zauważyłeś 3h temu to czemu nie wrzuciłeś to na forum?

Forum to miejsce gdzie powinniśmy sie dzielić merytorycznymi informacjami o spółce a nie kłamać tak jak ty o pilnych emisjach czy braku wniosku do FIK

Widać jakie masz intencje.

Pomine fakt że powinniśmy im kibicować w końcu to spolka która zadba o nasze bezpieczeństwo produkując miny i pociski tak potrzebne w czasie W.

Naprawdę kibicowanie że się im nie uda jest delikatnie mówiąc niesmaczne. A tu tylu trolli i peroniarzy którzy to robia
    Dnia 2025-07-01 o godz. 14:11 ~321 napisał(a):
    > Ja nie Googlam tak jak ty i szukam każdej informacji aby się przyczepić pluc i celowo zanizac kurs.
    > >
    > > Jak zauważyłeś 3h temu to czemu nie wrzuciłeś to na forum?
    > >
    > > Forum to miejsce gdzie powinniśmy sie dzielić merytorycznymi informacjami o spółce a nie kłamać tak jak ty o pilnych emisjach czy braku wniosku do FIK
    > >
    > > Widać jakie masz intencje.
    > >
    > > Pomine fakt że powinniśmy im kibicować w końcu to spolka która zadba o nasze bezpieczeństwo produkując miny i pociski tak potrzebne w czasie W.
    > >
    > > Naprawdę kibicowanie że się im nie uda jest delikatnie mówiąc niesmaczne. A tu tylu trolli i peroniarzy którzy to robia

Wątki PB wrzucone na forum PGM przed 11 i chwilę po 11.00 a ten pyta czemu nie wrzuciłem na forum. ha haaaaaaaaaa
    Dnia 2025-07-01 o godz. 14:20 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2025-07-01 o godz. 14:11 ~321 napisał(a):
    > > Ja nie Googlam tak jak ty i szukam każdej informacji aby się przyczepić pluc i celowo zanizac kurs.
    > > >
    > > > Jak zauważyłeś 3h temu to czemu nie wrzuciłeś to na forum?
    > > >
    > > > Forum to miejsce gdzie powinniśmy sie dzielić merytorycznymi informacjami o spółce a nie kłamać tak jak ty o pilnych emisjach czy braku wniosku do FIK
    > > >
    > > > Widać jakie masz intencje.
    > > >
    > > > Pomine fakt że powinniśmy im kibicować w końcu to spolka która zadba o nasze bezpieczeństwo produkując miny i pociski tak potrzebne w czasie W.
    > > >
    > > > Naprawdę kibicowanie że się im nie uda jest delikatnie mówiąc niesmaczne. A tu tylu trolli i peroniarzy którzy to robia
    >
    > Wątki PB wrzucone na forum PGM przed 11 i chwilę po 11.00 a ten pyta czemu nie wrzuciłem na forum. ha haaaaaaaaaa

A i dziękuje, że doceniasz mój spryt, że to niby ja wrzuciłem do Espi komunikaty o nowych emisjach, które mają być wprowadzone do obrotu na NC. .
    Jak ty mnie cyferkowy teraz zaimponowałeś.. ;))

Już się tak nie denerwuj obserwuj kurs jak znów rośnie bo liczyles jak inni na 8 zl
    Dnia 2025-07-01 o godz. 14:31 ~321 napisał(a):
    > Już się tak nie denerwuj obserwuj kurs jak znów rośnie bo liczyles jak inni na 8 zl

Super, że czytasz w moich myślach.. Ekscytuj sie chwilą.. ;;;))
    Narazie sie ekscytuje tym że fundusz zainwestował w spolje na NC 250 mln zł i nie boi się mając akcje po 5 zł.

Ekscytuje się że firma już dziś może produkować miny a już w kolejnym roku pociski 155mm.

Miną jeszcze miesiące zanim będą nowe akcje a kurs już będzie 3cyfrowy.

A ty się martw tymi 8 zł peroniarzu i licz na szczęście. O pgm coraz głośniej . To jest ekscytujące że tak czekasz
[x]
NIEWIADOW -0,30% 13,22 2025-12-11 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.