Widzialem to juz. Dlatego moje zalozenie to spodzielnia / fundusz chca za wszelka cene ten papier jak najtaniej i jak najwiecej. Wystarczy popatrzec co tu sie dzieje. I pamietac : bardzo duzej ryby nie widac az sie nie wynurzy. Walki na tasmie i na forum o wasze akcje a najpierw wladze nad tym co macie myslec tez nie widac Tak po prostu. Dopiero polaczycie kropki wstecz. Po wszystkim. To nie jest porada. Normalny.
Zapiszcie koledzy ten post. Walka o tani papier w duzej ilosci jest tu niesamowita. Upadl argument emisji, upadlosci, niewyplacalnosci, wierzycieli to uciekaja w przyszlosc i kreuja hostoryjke o tym ze pis po powrocie do wladzy zrobi tu kuku. Martwia sie po prostu o wasze pieniadze. To czesty szczery ludzki odruch. :-) dlatego ostrzegaja informuja apeluja. Nie tykac tej spolki. A jak juz wszyscy beda wiedziec to pojda na inna zla spolke i tez beda tam ostrzegac ludzi. To takich trzech muszkieterow. Od lat ostrzegaja pomagaja dbaja po prostu o innych tak? :-) Myslec myslec paczki.
Jeszcze nie widziałem tak wściekle zażartej walki o akcje! Coś nieprawdopodobnego. Tu takie głąby siedzą z akcjami że mam wątpliwości czy trzymać swoje, bo to niemożliwe żeby zarobili
Nie jest dane zobaczyc duzego obrazka z poziomu kraweznika. Dlatego nazywa sie to ulica. I masz racje nie ma klopotu kupic 1k akcji. Tylko kogo to obchodzi poza toba? Co z nimi zrobisz? Jakie to ma znaczenie dla kursu?
Black944 widze ze juz jak mloda gaska podazasz za ojcem. Ja cie rozumiem i wszystkich tobie podobnych dlatego nie siedzimy przy tym samym stoliku. Powodzenia w koleczkach jak uzbierasz na swoj pakiecik.
Dopowiem 100-300k akcji to niewiele Chociaz widze ze dla kolegi to duzo. To poziom zaawansowanych indywidualnych graczy. Ile ma Wojewodka za prywatne srodki? A on nawet nie jest z tego co wiem „inwestorem” sensu stricte. No to teraz wyobrazcie sobie ze gruby fundusz (nawet tylko jeden a mamy ich tu kilka) chce kupic. Panowie podniescie lepki nad kraweznik, tak wam mowi starszy stazem kolega. A po co mialby kupic to juz poglowkujcie. Wszystko jeden z drugim chca na tacy. Pozdrawiam.
Ja to wszystko wiem, dlatego od miesięcy dyskretnie sugeruje, aby brać wiadrami. Niektórzy nie rozumieją jednak subtelnych aluzji, a wiadomo, nie chcę podpadać pod MAR :)))
Bez zmian na forum i bez zmian w arkuszu (moim zdaniem wciaz przelewanie z tych samych kont i malo wymiany przy wiekszym obrocie), tyle ze o zlocisza wyzej, a zapowiada sie, ze tak bedzie o wiele zlociszy wyzej rowniez
to nie rekomendacja