• Transakcją Sprzedaży RAFAKO Autor: ~wto [194.228.216.*]
    https://www.pekao.com.pl/dam/jcr:8dd76312-6dd4-4eb8-a8fc-abfa14071cda/WSO_RAFAKO_GPW_20250629.pdf
  • Re: Transakcją Sprzedaży RAFAKO Autor: ~Greg [46.112.72.*]
    Co to oznacza?
  • Re: Transakcją Sprzedaży RAFAKO Autor: ~Noniewiemniewiem [77.65.104.*]
    Chyba wielką porażkę. Z tekstu wynika, że mają sprzedawać rafe w rynek. No.ja przepraszam bardzo, co oni robili jak kurs był kilka tygodni temu powyżej złotówki?
    To teraz inne pytanie, kto to ma odbierać?
    Mnie to.już się nawet płakać nie chce, śmiech ogarnia co tu się wyrabia hehe.

• Re: Transakcją Sprzedaży RAFAKO Autor: ~elemele [86.63.82.*]
    Dnia 2025-07-01 o godz. 12:02 ~Noniewiemniewiem napisał(a):
    > Chyba wielką porażkę. Z tekstu wynika, że mają sprzedawać rafe w rynek. No.ja przepraszam bardzo, co oni robili jak kurs był kilka tygodni temu powyżej złotówki?
    > To teraz inne pytanie, kto to ma odbierać?
    > Mnie to.już się nawet płakać nie chce, śmiech ogarnia co tu się wyrabia hehe.
    >

Ona ma to w d..., papierowo przerzucić chce odpowiedzialność, że chciała..., ale wiecie rozumiecie.... Krótko mówiąc rżnie głupa
    Kiedyś było powiedzonko o piłkarzu, który sam chciał strzelić bramkę nie podając nikomu i g... z tego mu wyszło. "Zakiwał się na śmierć"
    Takie to towarzystwo, uwaliła dwie spółki, mówił o tym Paweł Borys z MCI. Tu powinny być kraty

• Re: Transakcją Sprzedaży RAFAKO Autor: ~Francesco [188.33.24.*]
    Co to oznacza dla rafako ktoś podpowie. Kurs rafako stoi w miejscu
  • Re: Transakcją Sprzedaży RAFAKO Autor: ~AKO [165.227.214.*]
    ciekawe, ze chca zbyc tylko akcje multaros - 34,800,001, bez akcji PBG - 7,665,999. co za sytuacja...
  • Re: Transakcją Sprzedaży RAFAKO Autor: ~pit [37.47.235.*]
    Dnia 2025-07-01 o godz. 18:30 ~Francesco napisał(a):
    > Co to oznacza dla rafako ktoś podpowie. Kurs rafako stoi w miejscu

Byłoby wielkim nieporozumieniem gdyby chcieli walić w rynek akcjami Rafako. Kurs raczej by tego nie wytrzymał a 21 lipca byłby tylko symbolicznym zakończeniem notowań RFK, bo zawieszenie transakcji nastąpiłoby znacznie wcześniej. Dlatego uważam, że jest umówiony kupiec, który weźmie towar w całości. No ale nasuwa się pytanie po co miałby brać papiery bankruta ? Czy my o czymś o nie wiemy ? Jest parę pytań bez odpowiedzi. Obecność kupca oznaczałaby jedną wielką ustawkę pod...na tą chwilę...mitycznego inwestora.
    Niski kurs na Rafako nie miałby już wtedy związku "jedynie" z upadłością spółki ale wynikałby zwyczajnie z potrzeby zebrania z rynku akcji w promocyjnej cenie.
[x]
PBG -2,33% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.