Przychody 100mln USD piękne. Francuzi namawiają ich do dual listing? Ciekawe na której giełdzie by mieli być notowani, bo jak Nowy York to będzie petarda jakich mało.
Ważne, że ruszyli. Dopiero rozpędzają się, a baza przychodowa w końcu rośnie.
Ważne, by ten pierwszy kontrakt licencyjny enterprise został zakomunikowany i to będzie następny level do budowy kolejnych zasięgów przychodowych.
Zaraz zaraz ,o jakich rakietach mówią hahaha ,przypomni mi kto mówił o moich marzeniach ,pozdrawiam zorientowanych
Minuta 6:40. Oraz 8:35 i 10:05. Czekajcie na info
Nikt nie mówił że będzie w drugim kwartale. Natomiast umowy mają być według prezesa do kilku do kilkunastu milionów dolarów, i są na etapie finalizacji.
Poczekaj na info na peronie , nie jestem trollem ,który się pojawia i znika również nie wycofuje się z swoich słów, odniosę się w odpowiednim czasie do każdego swojego wpisu , jak w potwierdzeniu CEO ,nie słyszysz umów to usłyszysz ESPI. Tutaj nawet już nieważny jest ruch ulicy , Poczekaj znów na straszaka na 200 zł dziś go nie ma , jak zacznie rosnąć to się pojawi , mało wiesz o rynku , jeszcze mniej o data . Powiem tyle raise zrobiło kosmiczna robotę. To nie colombus w saule.
Nie jestem na peronie :) tylko śmiać mi sie chce z wyznaczania poziomów cenowych i przedziałów czasowych - wróżenie z fusów. I pamiętaj, że co w ESPI nie jest, nie piszę się w rejestr - pod plotki może sobie rosnąć ale trwałość ruchu determinują twarde dane raportowane do informacji publicznej.
jestem tu od wielu lat i szczerze zdziwił mnie brak reakcji negatywnej na zero umów w 2Q. Szok. Drugi szok, że trole sobie poszły, co mnie bardzo cieszy bo poziom na forum równał dyskusjom żuli spod żabki o drobnych monetach i mało istotnych zdarzeniach
To nie wróżenie z fusów , można łatwo zobaczyć fibo ,i dane historyczne analogiczne 2020 tylko tam były realnie tylko perspektywy .Ten rok zmienił wszystko , i dla mnie cena musi się urealnić ,pomijając aspekty kontraktów itd ,podpisują takie umowy ze realnie żadna firma z pl nie może przedstawić takich referencji z żadnego sektora .
Ona sie urealni w miarę podpisywania kontraktów, dlatego tak kluczowe jest raportowanie o efektach a nie tylko perspektywach - bez efektów czeka nas zwała.
1 słownie jeden , kontrakt spowodował brawie wyzerowanie straty , wiec o czy mowa .Nie zamierzam się kłócić, kolejne miesiące pokażą , na jakich poziomach będziemy, poza ulica nikt akcji już nie oda ,fr nie wchodziła 60 mln w wydmuche ..litosci. Zobacz w jakie spółki wchodzili . Przede wszystkim wnieśli swoje kontakty biznesowe. Przy takiej konsoli 1 info z tych 2 pewnych , wybija kurs na TKO . Realnie brak dopiętej umowy powoduje 2 pewne w lipcu . Po tym okresie spodziewam się małej zdroworozsądkowej korekty. I realizacji części zysków przez już obecnych .