• Wszyscy jesteśmy Mongołami;-) Autor: ~kuna [73.246.123.*]
    https://youtu.be/m1rFi8trkzQ?t=654
  • Re: Wszyscy jesteśmy Mongołami Autor: ~Honza [109.196.33.*]
    Przychody 100mln USD piękne. Francuzi namawiają ich do dual listing? Ciekawe na której giełdzie by mieli być notowani, bo jak Nowy York to będzie petarda jakich mało.
  • Re: Wszyscy jesteśmy Mongołami Autor: ~Gumiś [89.64.86.*]
    Ważne, że ruszyli. Dopiero rozpędzają się, a baza przychodowa w końcu rośnie.
    Ważne, by ten pierwszy kontrakt licencyjny enterprise został zakomunikowany i to będzie następny level do budowy kolejnych zasięgów przychodowych.
  • Re: Wszyscy jesteśmy Mongołami Autor: ~Tomek [212.59.242.*]
    Zaraz zaraz ,o jakich rakietach mówią hahaha ,przypomni mi kto mówił o moich marzeniach ,pozdrawiam zorientowanych
    Minuta 6:40. Oraz 8:35 i 10:05. Czekajcie na info
  • Re: Wszyscy jesteśmy Mongołami Autor: ~Ederson [88.156.88.*]
    Na ktore info? To co miało być do końca q2?
    Nikt nie mówił że będzie w drugim kwartale. Natomiast umowy mają być według prezesa do kilku do kilkunastu milionów dolarów, i są na etapie finalizacji.
    Tomek twierdził że w czerwcu bedzie info i 170 :)
    Poczekaj na info na peronie , nie jestem trollem ,który się pojawia i znika również nie wycofuje się z swoich słów, odniosę się w odpowiednim czasie do każdego swojego wpisu , jak w potwierdzeniu CEO ,nie słyszysz umów to usłyszysz ESPI. Tutaj nawet już nieważny jest ruch ulicy , Poczekaj znów na straszaka na 200 zł dziś go nie ma , jak zacznie rosnąć to się pojawi , mało wiesz o rynku , jeszcze mniej o data . Powiem tyle raise zrobiło kosmiczna robotę. To nie colombus w saule.
    Nie jestem na peronie :) tylko śmiać mi sie chce z wyznaczania poziomów cenowych i przedziałów czasowych - wróżenie z fusów. I pamiętaj, że co w ESPI nie jest, nie piszę się w rejestr - pod plotki może sobie rosnąć ale trwałość ruchu determinują twarde dane raportowane do informacji publicznej.
  • Re: Wszyscy jesteśmy Mongołami;-) Autor: starywielb [87.239.90.*]
    jestem tu od wielu lat i szczerze zdziwił mnie brak reakcji negatywnej na zero umów w 2Q. Szok. Drugi szok, że trole sobie poszły, co mnie bardzo cieszy bo poziom na forum równał dyskusjom żuli spod żabki o drobnych monetach i mało istotnych zdarzeniach
  • Re: Wszyscy jesteśmy Mongołami Autor: ~Tomek [46.112.94.*]
    To nie wróżenie z fusów , można łatwo zobaczyć fibo ,i dane historyczne analogiczne 2020 tylko tam były realnie tylko perspektywy .Ten rok zmienił wszystko , i dla mnie cena musi się urealnić ,pomijając aspekty kontraktów itd ,podpisują takie umowy ze realnie żadna firma z pl nie może przedstawić takich referencji z żadnego sektora .
    Ona sie urealni w miarę podpisywania kontraktów, dlatego tak kluczowe jest raportowanie o efektach a nie tylko perspektywach - bez efektów czeka nas zwała.
    1 słownie jeden , kontrakt spowodował brawie wyzerowanie straty , wiec o czy mowa .Nie zamierzam się kłócić, kolejne miesiące pokażą , na jakich poziomach będziemy, poza ulica nikt akcji już nie oda ,fr nie wchodziła 60 mln w wydmuche ..litosci. Zobacz w jakie spółki wchodzili . Przede wszystkim wnieśli swoje kontakty biznesowe. Przy takiej konsoli 1 info z tych 2 pewnych , wybija kurs na TKO . Realnie brak dopiętej umowy powoduje 2 pewne w lipcu . Po tym okresie spodziewam się małej zdroworozsądkowej korekty. I realizacji części zysków przez już obecnych .
    Też sądzę że francuzi znają się na inwestowaniu, i muszą wiedzieć więcej niż rynek. Nowe ATH sierpień, w lipcu dojdzie do 260.
[x]
DATAWALK 1,41% 100,62 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.