Na twoim black944 miejscu uczylbym sie wiecej a doradzal mniej. Szczegolnie w sprawach amerykanskiej waluty, gieldy. Ktos jeszcze cie poslucha jak wtedy. Wiesz to sa dwa rozne rynki. Jesli na pkpc zrobiles jakies kolko na kilku tysiacach akcji to nie znaczy ze masz jakiekolwiek pojecie o usa. To od starszego po fachu kolegi zyczliwe slowa. To twoja krysztalowa kula wyraznie ci pokazywala trzy lata temu ze sp500 idzie na 1600 a poszedl na 6200. Kto posluchal i obstawil szorta zostal zmieciony z planszy. Nie ma go. Rozumiesz? Tu nie ma ze kiedys bedzie 1600, za 3, 5, 10 lat. Minely trzy lata. Jesli postawiles wtedy kase przy 3600 na s&p to szybko rynek cie wyzerowal. Game over. Nie konto demo tylko realne pieniadze - depo wyzerowane. Twoja kula na zlom a ty do solidnej nauki. Dobre to na koncu : a wiesz jak rzadko sie myle jezeli chodzi o s&p. Patrze jak stroszysz piorka i naprawde widze siebie z dawnych czasow. Wszystko wiedzialem, kazdemu dalem rade. Wzrusz.
Zobacz wątki dotyczące PKP CargoZobacz profil PKP CargoAutor: ~black944 [78.11.154.*] 2022-06-19 23:18
Opublikowano przy kursie: 11,00 zł , zmiana od tamtej pory: 44,55%
S&P kierunek 1600?
Zgłoś do moderatora Qgen,
wiem, że przyjmiesz to teraz z takim samym chłodem, lekceważeniem i niedowierzaniem,
jak pod koniec zeszłego roku, przyjmowałeś moją wizję powrotu w okolice 3600 :))
a robiłem to już wtedy gdy Ty jeszcze wieszczyłeś tutaj > 5000,
ale moja kryształowa kula pokazuje mi wyraźnie, że idziemy w kierunku 1600 !!!= nie stanie się to w tydzień lub dwa, ale coraz bardziej w to wierzę i to widzę,
a wiesz jak rzadko się mylę jeżeli chodzi o S&P :))
3636.87
Rhttps://stooq.pl/q/?s=^spx&c=20y&t=l&a=lg&b=1ps.
wiem, że nie wierzysz w fale, ale tutaj jeszcze będzie przed nami, niezłe Tsunami