1. Mark Rutte (wypowiedź z 04.06.2025) "Rosjanie, w chwili gdy rozmawiamy, odbudowują się w szybkim tempie i produkują 4 razy więcej amunicji w ciągu trzech miesięcy niż całe NATO w ciągu roku" . 2. Grupa Niewiadów: W skład infrastruktury wchodzi: powierzchnia produkcyjna, powierzchnia magazynowa dostosowana do przechowywania uzbrojenia. Wszystkie obiekty posiadają zezwolenia i strefy ochronne, do składowania i produkcji amunicji, spełniają wojskowe wymagania bezpieczeństwa (strefy bezpieczeństwa, uwałowanie). Pozostałą infrastrukturę stanowi poligon doświadczalny, stanowiący część Ośrodka Badawczo Rozwojowego Niewiadów. Nieocenionym atutem jest własna bocznica kolejowa z rampą widniejąca w mapach PKP, która w przypadku logistyki wojskowej stanowi dużą wartość. 3. Grupa Niewiadów: W zakresie magazynowania uzbrojenia Grupa Niewiadów S.A. realizuje usługi na rzecz Agencji Wsparcia i Zamówień NATO (NATO Support and Procurement Agency- NSPA). 4. Zobaczcie jakimi zasobami pieniężnymi dysponuje NSPA. 5. Kto może niech trzyma akcje do 2027r. Jaka będzie ich cena? Na pewno nie 5zł, nie 15 zł, nie 25 zł....
Dnia 2025-07-01 o godz. 10:46 ~Rad napisał(a): > Ja tu mam akcję za grosze jeszcze za czasów Mety. Czasami wchodzę na forum żeby popatrzeć co piszecie. Do niczego nie musisz mnie przekonywać.
Takich ja Ty i ja jest tu niewielu, ale chyba już tak musi być. Dziwię się po prostu jak łatwo większość daje się manipulować tutaj wymyślonymi teoriami.