Panowie powiedzcie mi co sie dzieje obserwje spółe od dłuższego czasu swietny portfel, aktywa raport wd mnie bardzo dobry, a spada na łeb na szyje kto kto wyskakuje po trójacza albo niżej. Kto mi odpowie? Nie wierze, ze ludzie nie wiedza ze maja skyline a nie skyeurope, a upada skyeurope a nie skyline.
byłem w skyline przez chwile jak pociagneli ją spekulacyjnie, ale teraz to musisz czekać aż do wsparcia w okolice 2.5. bardzo niska płyność, ale perspektywy spore!
Skyline opracuje specjalny program ratunkowy dla skyeurope,postawi bankruta na nogi i wszystko będzie rosło jak dawniej.
A tak na serio to przeginają z tym wywalaniem po takich cenach.
Panie KUNGFU , to samo jak prześledziłem na forum , pisał Pan o ludziach ktorzy sprzedali po 8,20 zł, dzisiaj to są prawdziwi szczęściarze , a Pan nadal kisi walorki zakupione po szczęśliwej cenie debiutu 9,00.
Ci co dzisiaj sypią po 2,89 wiedzą , że zaniedługo walor ten będzie poniżej złotówki , więc po co takie nadęte rady i fochy
Panie OGÓRKU, widzę, żeś Pan przestudiował forum dogłębnie. 8,20, kiedy to było?...
No cóż, jak by człowiek wiedział, że się przewróci, toby usiadł.
Poniżej złotówki, powiadasz Pan?.... Bez zbytniego tryumfalizmu zapytam, a widełki Pan widział? I w którąż to one są stronę? A ci, co sprzedali poniżej 3, to Pan myślisz, że są teraz tacy ukontentowani?
A co do moich walorków, i po ile je mam ś r e d n i o, to, że tak to ujmę, Pan się nimi aż tak nie interesuj. Każdy niech patrzy swojej michy i tak będzie zdrowiej.
Korzystałem w Amsterdamie z transferu SKY LINE co centrum miasta i muszę przyznać , że linia była OK, czysto i punktualnie , trochę szkoda że padają ......