Dnia 2025-06-30 o godz. 13:24 ~Tomiluk napisał(a): > Wypowiesz się na temat przyszłości?
Czy coś się stało dziwnego na akcjach, co odbiegałoby od normy ostatnich sesji? Desperat sięgnał dna i wywalił po całości swój pakiecik. Obserwuj do końca dziśiejszą sesje, w piątek sytuacja będzie wyglądała o wiele korzystniej.
Dnia 2025-06-30 o godz. 13:49 ~Tomiluk napisał(a): > Dzięki za odpowiedź, a tak poza tym nieźle tankuje kurs PGMSA, dobrze że wyszedłem gdy cena wachała się przy 19 zł
Ja też wyszedłem po 19,10. Pisałem na PGM o zagrożeniu ze stony podaży nowych akcji, które mają być dopuszczone do obrotu.
Dnia 2025-06-30 o godz. 13:54 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-06-30 o godz. 13:49 ~Tomiluk napisał(a): > > Dzięki za odpowiedź, a tak poza tym nieźle tankuje kurs PGMSA, dobrze że wyszedłem gdy cena wachała się przy 19 zł > > Ja też wyszedłem po 19,10. > Pisałem na PGM o zagrożeniu ze stony podaży nowych akcji, które mają być dopuszczone do obrotu. >
Warto mieć na obserwacji ostatniego debiutanta na NC, jak się przemieli tam ilość akcji serii A bez lockupu, to będzie nie lada gratka. ;)