Pisałem kilka miesięcy temu że analizując dotychczasową dywidendę kurs powinien być w tych granicach (86-140) przed jej wypłatą … śmialiście się z tego … ja czekam, a wy kiedy kupicie !!?
To zależy od otoczenia, ale jeśli otoczenie (WIG) pozostanie na zbliżonym poziomie, to ja uważam, że 90-100 zł jest realne. Proponuję poszukać, co mówili jak PKN był poniżej 50 zł.
Orlen Wystawi obligacje na 600 000 000 € zaczyna się to co było do przewidzenia zadłużenie spółki jaki wzrostach ty mówisz chyba sztucznie pompowane aby z zyskiem i wyjść ci którzy będą wiedzieć więcej
Dnia 2025-07-01 o godz. 05:22 ~Kkk11 napisał(a): > Orlen Wystawi obligacje na 600 000 000 € zaczyna się to co było do przewidzenia zadłużenie spółki jaki wzrostach ty mówisz chyba sztucznie pompowane aby z zyskiem i wyjść ci którzy będą wiedzieć więcej
Śmieszny jesteś, - tak sie finansuje inwestucje, to jest normalne, a widziałeś jakie jest duże zainteresowanie tymi obligacjami? poszły na pniu, i duża stopa redukcji była, to świadczy o dużym zaufaniu (obligacje niezabezpieczone), dobrej kondycji spółki