• Raport i powrót Autor: koralgol4 [91.150.204.*]
    Dziś raport, więc powinni wrócić na giełdę. Oby jak najszybciej, przed premierą!
  • Re: Raport i powrót Autor: ~Matiallegro [46.205.202.*]
    Serio są aż tak beznadziejni, że nie opublikują w już przełożonym terminie raportu? Nigdy, ale to absolutnie nigdy nie dotrzymali słowa.
  • Re: Raport i powrót Autor: koralgol4 [91.150.204.*]
    Ok, ogłosili publikację za II kwartał... a gdzie I ???
  • Re: Raport i powrót Autor: ~rony90 [188.47.106.*]
    Ej, faktycznie nie dali raportu. Nawet jeśli nawalił tu księgowy/audytor to po łbie dostanie spółka. Na 10 tys. zł kary można było machnąć ręką, ale teraz za taką recydywę może być sporo więcej.
    Brak słów i totalna porażka. Nie radzą sobie kompletnie z niczym. Zero komunikacji w temacie. Kasy nie mają, ledwo spinają budżet, koszty produkcji i marketingu Tormentora są w tej fazie najwyższe i dodatkowo narazaja się na kolejne kary. Prezes do dymisji i playway powinien wziąć sprawy w swoje ręce.
  • Re: Raport i powrót Autor: ~Zbigniew [185.230.31.*]
    Raport będzie 4 lipca. Wlasnie pojawil sie o tym komunikat
  • Re: Raport i powrót Autor: koralgol4 [91.150.204.*]
    "sytuacja ta nie wynikała z zaniedbań po
    stronie Emitenta ani nie miała charakteru celowego."
    To może niech powiedzą czyja to wina, a nie - to nie my, ale nie powiemy dlaczego.
  • Re: Raport i powrót Autor: ~GreX [172.225.188.*]
    Zbierzcie ludzi ktorzy maja akcje, napiszcie list od akcjonariuszy i nie sie odnosza.
  • Re: Raport i powrót Autor: ~Kusław [172.225.187.*]
    To jakaś kpina jest… za takie akcje zarząd powinien wykładać swoje środki. Jestem za pisaniem listu akcjonariuszy
    Nie wina prezesa tylko zespołu że zawalili Paranoida, nie wina prezesa że zawalają raporty, nie wina prezesa że żadnego terminu nie dotrzymują. Nie wina że ich gier nie puszcza steam i kick starter. I tak można by wymieniać jeszcze długo. Zarządzanie jest u nich kompletną porażką.
  • Re: Raport i powrót Autor: ~Zdzisław [185.230.31.*]
    Z całym szacunkiem ale to nie jest jakiś moloch giełdowy. Co miesiąc społka przedstawia swój raport dla nas i podaje maila do kontaktu. Jest tez telefon. Wystarczy sie skontaktować. Ja wczoraj dzwoniłem i mam aktualne informacje prosto od spółki. Ale śmiało, piszcie wspólne zapytania zanim sie zmobilizujecie to już dawno będzie raport i wznowione notowania. Pozdrawiam i do piątku Panowie.
  • Re: Raport i powrót Autor: ~Matiallegro [188.146.152.*]
    Jeszcze mają czas ale śmieszne jest to że czekają do 23:59 :-D

A śmiesznie to będzie jak raportu znowu nie będzie, ale przecież nie z ich winy
[x]
MADMIND 1,33% 1,14 2025-10-10 16:49:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.