Ej, faktycznie nie dali raportu. Nawet jeśli nawalił tu księgowy/audytor to po łbie dostanie spółka. Na 10 tys. zł kary można było machnąć ręką, ale teraz za taką recydywę może być sporo więcej.
Brak słów i totalna porażka. Nie radzą sobie kompletnie z niczym. Zero komunikacji w temacie. Kasy nie mają, ledwo spinają budżet, koszty produkcji i marketingu Tormentora są w tej fazie najwyższe i dodatkowo narazaja się na kolejne kary. Prezes do dymisji i playway powinien wziąć sprawy w swoje ręce.
"sytuacja ta nie wynikała z zaniedbań po stronie Emitenta ani nie miała charakteru celowego." To może niech powiedzą czyja to wina, a nie - to nie my, ale nie powiemy dlaczego.
Nie wina prezesa tylko zespołu że zawalili Paranoida, nie wina prezesa że zawalają raporty, nie wina prezesa że żadnego terminu nie dotrzymują. Nie wina że ich gier nie puszcza steam i kick starter. I tak można by wymieniać jeszcze długo. Zarządzanie jest u nich kompletną porażką.
Z całym szacunkiem ale to nie jest jakiś moloch giełdowy. Co miesiąc społka przedstawia swój raport dla nas i podaje maila do kontaktu. Jest tez telefon. Wystarczy sie skontaktować. Ja wczoraj dzwoniłem i mam aktualne informacje prosto od spółki. Ale śmiało, piszcie wspólne zapytania zanim sie zmobilizujecie to już dawno będzie raport i wznowione notowania. Pozdrawiam i do piątku Panowie.