Przyszły tydzień zapowiada się bardzo ciekawie. Może już w tym będziemy testowali dno i oby się utrzymało bo inaczej 3 to będzie dopiero jak zrobią certyfikat.
Chyba nie o taką muzyczkę chodziło, puścili Mozarta zamiast marszu pogrzebowego Chopina. Brak sprzedających po tej cenie. Trzeba by zrobić jakieś zamieszanie żeby się wysypali ale nie każde zadziała jak dawniej. Wszyscy czekają na odę do radości jak w szklanej pułapce kiedy Gruber otwiera skarbiec. A może to było w dwójce? Świnia macha porozumiewawczo racicą z oddali.
Tak, zjadł prawie 30k jednym kliknięciem. Dziwi mnie trochę metoda jaką ta akumulacja jest przeprowadzana. Lipiec może być rozstrzygający. Nie wiem czy nie lepiej zatrząść trochę aby wygrzebać stop lossy i tą metodą akumulować więcej papierów po niskiej cenie.
Ja wczoraj skorzystałem z ruchu w interesie i zwiększyłem posiadanie o 10%. Dziś znów zbijanie kursu małym wolumenem czekając aż ktoś nerwowo nie wytrzyma. No ale kiedyś to się skończy, bo przecież muszą zarobić. Cierpliwość kluczem do sukcesu.