Treść skopiowana z LinkedIn Pana Marcina:
Nowy rozdział w mojej pracy i nowa cegiełka do transformacji polskiego rynku konsumenckiego.
Dołączam do Rady Nadzorczej WITTCHEN S.A. - marki, która łączy silne DNA z ambicją dalszego rozwoju w kanałach cyfrowych, zagranicy oraz w nowym podejściu do klienta. To firma z ogromnym potencjałem na więcej oraz z Zarządem i Zespołem, który jest gotowy, by to „więcej” zrealizować.
To piąta rada nadzorcza, w której mam przyjemność zasiadać - obok Esotiq, PKL, CCC i Rainbow Tours. Różne sektory, różne dynamiki, ale wspólna ambicja: zrobić kolejny krok w rozwoju.
Podejście oparte na realizacji konkretnych, przemyślanych celów, które wspierają rozwój, to także fundament naszej pracy w GCG Partners. Pomagamy przedsiębiorstwom i zarządom w kluczowych momentach: przy transformacjach, sprzedaży, digitalizacji, sukcesji i ekspansji. Łączymy myślenie strategiczne z doświadczeniem operacyjnym i egzekucyjnym - coraz częściej w formule współzarządzania i co-foundingu.
Wittchen - dziękuję za zaufanie. Wierzę, że to, co najlepsze, jest dopiero przed nami.
Miały być zmiany we współpracy z market place'ami a tu mamy Modivo z CCC. Część pobocznego asortymentu w CCC (walizki, torebki) podobna jak w Wittchen. Coś kombinują.