Nie mam zastrzezen co do przelicznka. Wg wiedzy internetowej zakres moze byc od 50-250 zakupow na 1 komentarz wiec 40 to jest nawet dolna granica ALE zakladalam ze z 20-30 recenzji moze byc od zespolu (lacznie 3r ma okolo 13 osob jako firma pracujacych) + beta testerzy ktorych 3r zaprosil bo tych tez troche bylo do testowania horror mode. Zycze im jak najlepiej oczywiscie i mysle ze pare tys kopii sprzedali bo gra generlnie poza standardowymi bugami wychodzacymi po releasie generalnie dobrze sie przyjela. Sam testowalem i to naprawde jakosciowa produkcja choc nazwalbym ja raczej jako early access bo na start byl udostępniony co najwyżej tutorial można to tam nazwać (3 stosunkowo nieduże mapy historii i jedna typu "horror"). Teraz jest już kolejna wieksza a zaraz wychodzi jeszcze jedna. Dobra zagrywka moim zdaniem ze stopniowym wypuszcaniem map bo przytrzyma na dluzej graczy + standardowow reklama pozostalych gier wewnatrz cave crave co powinno zachecic jakis procent ludzi do np sprobowania thiefa jesli nie maja jeszcze. Zobaczymy jak to będzie za parę tygodni z opiniami bo sztuka bedzie roszerzanie użytkowników poza tych co preorder zrobili wiele tygodni/miesięcy temu.
Dnia 2025-06-28 o godz. 18:35 ~MEGA napisał(a): > W chwili obecnej mamy 76 recenzji x 50-75 = 3800 - 5700 egz.
Zakładając, że od 5% do 10% kupujących wystawia komentarz to mamy skuces. Wkrótce zapowiadane nowe mapy i co najważniejsze bardzo mało błędów zgłaszanych. 10 lipca dojdą kolejni po przeczytaniu komentarzy :)
Jeśli odpowiedź CEO na każdy komentarz jest liczona do ogólnej ilości to tylko 50 :) spoko, jest jakas gra army zombie została wydana 2 tygodnie temu i ma ponad 200 komentarzy, i jest w top50 sellerach. Obserwujemy
Nie wiem gdzie ta odpowiedź CO, ale ja bazuję na swoich przelicznikach jako średnia z różnych pozycji dla CC (ostrożnie): 1 recenzja x 50-75 = liczba sprzedanych egzemplarzy
Thief wypadał o wiele lepiej: 1 recenzja x 118 = liczba sprzedanych egzemplarzy
Dnia 2025-06-30 o godz. 15:02 ~MEGA napisał(a): > Nie wiem gdzie ta odpowiedź CO, ale ja bazuję na swoich przelicznikach jako średnia z różnych pozycji dla CC (ostrożnie): > 1 recenzja x 50-75 = liczba sprzedanych egzemplarzy > > Thief wypadał o wiele lepiej: > 1 recenzja x 118 = liczba sprzedanych egzemplarzy
rozumiem, ze cofasz się do pierwszych 4 dn sprzedaży Thief'a i stąd ten przelicznk ?